Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaaaaaaaacaaaaaaa

STOSUJECIE KOENZYM Q10? JAKIE EFEKTY??

Polecane posty

Gość paulibbbka
Dla mnie the best jest ten od Noble Health. Ale to wszystko sprawa indywidualna oczywiscie.

Gość rtowska2
To sa swietne suplementy i sama wiem po sobie ze oprócz rewelacyjnego działania na plus za nimi przemawia to to sa w postaci kapsułek przez co są naprawde rewelacyjnie przyswajalne przez nasz organizm.

Gość gość
idioci łykają kazde świnstwo ktore ejst dostepne na rynku buahaha a wystarczy tylko zdrowo jesc by byc zdrowym. sport, ruch i to wszystko a wy kupujecie i napychacie kiesy koncernom a oni sie z was napieprzaja buahahaha zal mi was

Gość gość
Żadne witaminy ani suplementy wytworzone w laboratoriach chemicznych nie wchłaniają się tak dobrze jak to,co nasz organizm ma szansę pozyskać ze zdrowej żywności. Od dawna wiadomo, że większość tych genialnych leków na wszystko to po prostu cukiereczki polepszające samopoczucie osoby, która to bierze. A im droższe - tym lepiej, bo "na pewno są skuteczniejsze". Naiwne dziewczyny kupują to świństwo i przysparzają kasy koncernom farmaceutycznym. Ale skoro uważacie, że Wam to pomaga i stać Was na wyrzucanie pieniędzy - karmcie się "suplementami". Szkoda, że dzisiaj nie wiadomo jeszcze, jakie skutki przyniesie Wam to "suplementowanie" za 20-30 lat...

Gość gość
Poza tym mam dziwne wrażenie, że osoby zachwalające na tym forum różne specyfiki nie są całkiem bezinteresowne. Słyszałam, że przedstawiciele producentów/dystrybutorów grasują po takich forach i życzliwie przekonują, że "od dawna oni i ich rodziny biorą coś tam i że tylko to coś daje im pełnię szczęścia". A naiwni ludzie wierzą w te brednie. Szkoda słów...

Gość gość
Zdecydowanie lepsze efekty zapewnia Kolagen Naturalny Medica,który mogę polecić,biorę po 2 kapsułki dziennie i sa bardzo pozytywne efekty jeżeli chodzi o skórę moje twarzy i nie tylko:)

Gość wiiiolka9
Całkowicie sie zgadzam. Ja też uważam ze jest o niebo lepszy jesli chodzi o działanie niż krem. I tego własnie dziewczyny sie trzymajmy.

Gość gość
Ja podobnie,od jakiegos czasu zażywam ten Kolagen Medica Forte i jestem bardzo zadowolona z efektów,skuteczny i nie drogi więc warto:)

Gość gość
A gdzie kupujecie ten Kolagen Medica,można jakiś link,odnośnik do strony? Bo także jestem nim bardzo zainteresowana.

Gość gość
Ja teraz kupiłam sobie Collagen w tabletkach, przyjmuje razem z moją mamą. Ona ma 50 lat i zmarszczki znacznie bardziej widoczne niż u mnie, ale to co już zauwazyłyśmy to wzrost poziomu nawilzenia skóry. Nie jest taka przesuszona, i szara. Jakby nabierała blasku. czekamy na więcej efektów ;)

Gość gość
Wczesniej brałam przez 3 mc kolagen, teraz zrobiłam przerwę. Myslicie ze trzeba wrócic tez do takiej suplementacji ?

Gość Yola34
Ja uzywam koenzym q10 z forever tzn nutra q10 dla mnie jeden z lepszych forever-aloes.pl/

Gość gość
A ja bardzo chwalę sobie taka kuracje wzmacniajacą nie tylko paznokcie, ale włosy i skóre http://sklep.noblehealth.com/produkt/collagen Naprawde rewelacyjnie działanie, ale trzeba pamiętać aby kuracja trwała minimum 3mc.

Gość gość
Tez sie musze z Wami zgodzić. Suplementy sa bardzo skuteczne jesli chodzi o wzmocnienie skóry, włosów i też paznokci. Ale pamietajmy ze kuracja powinna trwać 3 miesiące. Dlatego też moze warto pomyclec o CLASS A COLLAGEN od Noble Health.

Gość gość
ja biorę koenzym q10 z wit e ze względu na swoją neurologiczną chorobę, jestem przed 30-ką, a moj neueolog kazał mi brać koenzym do końca życia, więc bzdurą jest, że koenzym q10 może zaszkodzić organizmowi.

Gość gość
Nasz organizm sam produkuje kolagen, wystarczy tylko zaopatrzyć go w wit c

Gość gość
To ja mam tak samo jak lusssia i tez biore taki suplement. I na pewno w połaczeniu z kremami daje mega dobre efekty.

Gość gość
Bardzo dobry na wzmocnienie skóry jest Kolagen Medica Forte. Postać kapsułki. Lepiej się wchłania. Polecam.

Gość gość
Ja stosuję od dłuższego czasu Koenzym Q10 max, amam spore problemy ze skórą i ewidentnie skóra stała się jakby delikatniejsza i mniej przesuszona.

Gość gość
Stosuję koenzym q10 już dosyć spory czas. Jestem po 50tce i z wiekiem jednak spada ten poziom koenzymu w skórze. Nakładam go po prostu bezpośrednio na twarz jakieś 2-3 razy w tygodniu. Najważniejsza jest tu regularność. Czasem dodaję go też do maski ze spiruliny (co naprawdę polecam). Działa przeciwzmarszczkowo tylko trzeba być cierpliwym i czekać spokojnie na efekty.

Gość Monikaas
Ja też stosouje dokładnie w formie Swanson q 10 koenzym z greeportmarketu. I efekty są zadowalające czuje się silniejsza, mam więcej energii. Bo już miałam kryzysy wcześniej.

Gość monix81
Zaczęłam stosować trzy miesiące temu. Różnica jest w gładkości i odcieniu. Na efekty trzeba cierpliwie czekać, ale warto :) Ja stosuje hepatica Q10 w kapsłukach

Gość renuar2000
Jeżeli koenzym to działający a nie kapsułki i tabletki. Zawierają zbyt małą dawkę koenzymu a i wchłanialność jest bardzo niska. Porządny koenzym znajdziecie na www.q10revolution.pl