Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaaaaaaaacaaaaaaa

STOSUJECIE KOENZYM Q10? JAKIE EFEKTY??

Polecane posty

Gość gość
Koenzym koenzym koenzym... trujcie sie ile wlezie a jak pojdziecie do lekarzy z takim a takim schorzeniem oraz jak powiecie mu co bierzecie to odpowiedz bedzie jasna.

Gość renuar2000
www.q10revolution.com Odpowiedź na komentarz Gościa Koenzym koenzymem.Moja odpowiedź brzmi wprost. Wejdź na www.q10revolution.com poczytaj i dowiedz się że koenzym Q10Revolution+ jest preparatem zalecanym przez lekarzy i nie jest to żadna tabletka ani kapsułka.I nie wprowadzaj ludzi w błąd wpisując takie bzdury że ktoś się truje koenzymem.

Ja polecam suplement diety Class a Collagen od Noble Health. Produkt rewelacyjny! Miałam problemy ze słabymi i łamiącymi się paznokciami oraz bardzo osłabionymi włosami. Nie spodziewałam się efektu tak szybkiego! Pierwsze rezultaty są już po pierwszym opakowaniu! Polecam każdemu! :-)

Gość gość
Jeżeli ten koenzym jest w tabletkach bądź też kapsułkach to wchłanialność jest bardzo niska.Dodatkowo dawki są zbyt małe aby mogły cokolwiek zdziałać w naszym organiźmie. Jeszcze raz powtórzę jeżeli ktoś chce stosować koenzym to najlepszy jest q10revolution+. A tu go kupicie na www.q10revolution.pl

Gość gość
Czasami warto jest sobie zrobić taką kuracje. Wiadomo ze czasami same kremy nie działaja tak jakbysmy chciały wiec warto jest siegnąć po coś znacznie skuteczniejszego i zadziałać od wewnątrz na skóre. http://sklep.noblehealth.com/produkt/collagen

Gość gość
To wszystko zalezy od organizmu .Ja nic nie biore a mam piekne dlugie wlosy, skora niezla i mam 65 lat. Mowia ,ze na 50 dziesiat. Mam takie geny po babci ,zmarla makac 87 lat i jej dlugi warkocz lezy w skrzyneczce do dzisiaj.

Gość gość
Stosuję koenzym Q10, ale idealnie chciałabym go przyjmować bardziej z diety. Jest on zawarty m.in. w orzechach, olejach, makrelach i innym pożywieniu - https://naturalnemetody.pl/koenzym-q10/. Także jak widzicie, to nie jest do końca tak, że trzeba być na niego "skazanym" w syntetycznej formie, można naturalnie wzbogacać nim organizm.

Gość gość
Nigdze nie znajdziecie lepszego koenzymu niż Q10Revolution+ .Czytam te komentrze i widzę że tu mało kto ma pojęcie o koenzymie.Może naświetlę sprawę.Wchłanialność kapsułki to max 5 procent , tabletka max 3 procent a koenzym w proszku to już całkowicie śmiech na sali.Wciska się tym biednym ludziom nie posiadającym wiedzy kit w każdej postaci a oni łykają to tanie mięso jak pelikany .Ważna jest cena a nie jakość i działanie a potem głupie wypowiedzi że nie działa .Jeżeli chcemy aby koenzym zadziałał to musimy wiedzieć że absolutne minimum potrzebne do zbudowania odpowiedniego stężenia w osoczu krwi to 300 mg wchłonięte przez organizm a nie połknięte przez usta .Resztę niech sobie każdy policzy ile musi połknąć kapsułek żelowych jednorazowo przy wchłanialnośc***ięcio procentowej aby dostarczyć 300mg koenzymu do organizmu . Pytania??? Jedno wiem że taniego mięsa to i psy nie jedzą .

Gość gość
Do gościa z góry .Faktycznie mogę potwierdzić że ludziom wciska się badziewie.Byłem na targach w Warszawiance w weekend i to co tam zobaczyłem to masakra.Q10Revolution się nie wystawiało ale były ich ulotki które zniknęły w mgnieniu oka . Jedną udało mi się zabrać i stwierdzam że faktycznie produkt jest niesamowity .Drogi bo drogi ale to co dobre i działa ma swoją wartość tak więc i ja mogę tylko polecić q10revolution.

Gość KimesdarViads

Interested in HARD ROCK? How about KISS? They are on a tour this 2019 year all across USA and Canada. Visit https://troubleshooternetwork.com/home-warranties-beware/ to know more about KISS ticket price in 2019.

Gość marzenaka

Ja stosuję ale taki w kropelkach kupuję go w sklepie ichemia.pl. Obecnie mam 34lata i świetnie się prezentuję, przynajlmniej tak twierdzą znajomi. Koenzym biorę od 28 roku życia. 

Gość marzena
Dnia 4.05.2019 o 17:57, Gość marzenaka napisał:

Ja stosuję ale taki w kropelkach kupuję go w sklepie ichemia.pl. Obecnie mam 34lata i świetnie się prezentuję, przynajlmniej tak twierdzą znajomi. Koenzym biorę od 28 roku życia. 

też bardzo lubię ten własnie w kropelkach ze sklepu ichemia.pl. Zresztą naprawdę bardzo często zamawiam produkty naturalne a u nich są chyba najlepszej jakości. 

Gość Karolina

Ja też stosuje ten z ichemia.pl i mimo że już trwa to 3 lata nikt nie chce mnie wychędożyć. Jestem po 30 i jestem zrozpaczona.

Gość Milena

Ja też używam właśnie ten z ichemia.pl i jestem bardzo zadowolona.  Krem, maseczki jak i olejki świetnie działają na moją skórę i co najważniejsze są naturalne.