Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleofarminka

czy krzyczałyście w czasie parcia>

Polecane posty

iwona nie ma żadnych powodów do wstydu. Nie mówi się o tym zbyt wiele (prawdopodobnie dlatego, że mamy się tym nie przejmują albo po prostu się tego wstydzą), ale nie jesteś żadnym wyjątkiem w tej kwestii. W tym temacie widać, że jest to zupełnie normalne. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3693921 Warto przed porodem zrobić sobie lewatywę szpital w którym rodziłaś powinien Cię o tym za wczasu poinformować.

Pro Familia- jak to mozliwe, ze przebywa Pani/Pan na kafeterii a nie odpisujecie na maile wyslane na e-maila szpitala? Rozumiem reklama reklama ale wypadaloby odpisac na maila ktory widnieje na Waszej stronie jako jedna z opcji kontaktu. Wrazenie pozostalo takie sobie po zignorowaniu potencjalnego pacjenta/klienta (miala to byc usluga platna):O

nigdy więcej porodu naturalnego !!! Myślałam że nie przeżyje, cc było dla mnie jak zbawienie, co prawda rozwarcie było na 10 cm, ale... Na szczęście mamy już wspaniałego synka i już nie mogę się doczekać córeczki :)

nigdy więcej porodu naturalnego !!! Myślałam że nie przeżyje, cc było dla mnie jak zbawienie, co prawda rozwarcie było na 10 cm, ale... Na szczęście mamy już wspaniałego synka i już nie mogę się doczekać córeczki :)

ja przy obywdu porodach krzyczalam przy partych Nie mialam nad tym kontroli:)mi pomagalo:) na szczescie obydwu synow urodzilam po 3 parciach wiec byly tylko 3 krzyki:) Co do kupy to ja tez zrobilam mimo lewatywy Przy pierwszym porodzie lewatywy nie bylo i kupy tez Wcale sie nie wstydzilam Mialam super polozna Mowi ze to normalne i nie ma sie czym przejmowac Jesli mam byc szczera to wole zrobic kupe niz wyzywac meza od chujow jak to slyszalam w szpitalu to jest dopiero wstyd:)

Niektórzy tak maja ze dwa parcia i dzidziuś już jest na świecie. Ja krzyczałam niesamowicie. pamiętam w szpitalu było parę takich kobiet co rodziły łatwo :). Ja nie miałam takiego szczęście... :)..

Mi położna powiedziała żeby skupić sie na parciu a nie krzyku, bardziej boli dochodzenie do pełnego rozwarcia niż bóle parte, powodzenia

Niestety nie wiemy z jakiego maila do nas Pani pisała więc ciężko nam się odnieść do sytuacji. Staramy się odpisywać na każdy mail. Być może po prostu Pani mail został zakwalifikowany przez nasz system jako spam i do nas nie dotarł, lub został zatrzymany przez serwery. Na pewno przekażemy Pani uwagę i dodatkowo wyczulimy personel aby dokładnie sprawdzał skrzynkę mailową. Co do Pani pytania - inna osoba zajmuje się odpisywaniem na maile, inna odpowiadaniem na pytania na forach. Bardzo prosimy o przesłanie maila raz jeszcze, bądź jeśli Pani woli proszę zadać pytanie tu na forum, postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej będzie to możliwe.