Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jddwjfe9ier

poznałem dziewczyne ale...

Polecane posty

Gość jddwjfe9ier

Poznałem super dziewczynę; - mądra, studiuje prawo, z prawniczej rodziny - miła, sympatyczna, jest taka szczera, nie wywyższa się taki szczery uśmiech - fajne proporcje, ok165cm prawie 50kg - ubiera się bardzo skromnie i elegancko -dziewica Tylko szkoda że ma faceta, studenta medycyny który w ogóle nie docenia jej, odzywa się do niej raz na tydz. A ona jest taka naiwna. Nie wiem czy w ogóle startować

Gość Ksiądz Mirosław
dziewica? nie daje wiary

Gość blablabla....
a skąd wiesz, że dziewica, ma to napisane na czole czy jak?

Gość matka jedynaczki
Patologia jest wszędzie! Zruchaj ją jak chce i po sprawie! Sraj na lekarzyka i prawo!

Gość jddwjfe9ier
bo się z nią przyjaźnie i mówi mi takie sprawy, że on chce a ona nie

Gość jddwjfe9ier
bo powiedziała ze nie chce jeszcze z nim sexu uprawiać, ale nie wiem czy ona nie traktuje jak a-sexualnego... bo normalnie ze mna o tym rozmawia jak z dziewczyną

Gość jddwjfe9ier
nie facetom tylko mi, a znam się z nia już dość długo... tylko mi w sumie ta przyjaźń nie wystarczy

Gość jddwjfe9ier
ale ja nie chce aby go zdradziła tylko by go zoastawiła i była ze mną

Gość Fundacja Plecak
wiesz co, dlaczego nas obrażasz?? oboje z mężem pobieramy rentę rodzinną, ja za zmarłą mamę, mój maż za zmarłęgo ojca, pobieramy z krusu, wiesz co wolelibyśmy mieć rodzicó niz brać te 600zł ja maż 100zł bo on ma gospodarstwo, a przy pobieraniu nie musimy składek płacic, więc weź przestań,

Fundacja Plecak wiesz co, dlaczego nas obrażasz?? oboje z mężem pobieramy rentę rodzinną, ja za zmarłą mamę, mój maż za zmarłęgo ojca, pobieramy z krusu, wiesz co wolelibyśmy mieć rodzicó niz brać te 600zł ja maż 100zł bo on ma gospodarstwo, a przy pobieraniu nie musimy składek płacic, więc weź przestań, ------------------- ?????????????????????/