Gość MARGARET ;) Napisano Wrzesień 9, 2011 WITAM WAS WSZYSTKICH ;) MAM PYTANKO . CHCE SOBIE PRZEBIĆ KOLCZYKA INDUSTRIAL ;] ale nie wiem jak mam to zrobić żeby było tak jak być powinno . jaka powinna być długość sztangi ? jak przebić aby był pod prawidłowym kontem ? ile czasu się goji ? jaki ma być werflon PROSZĘ WAS O POWAŻNE PORADY ;] POZDRAWIAM ;) CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nesiaczek 6 Napisano 16 Lipiec Dnia 14.07.2025 o 22:22, marawstala napisał: Uciekam. Kiedy masz to przekłucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nesiaczek 6 Napisano 16 Lipiec Dnia 14.07.2025 o 22:15, marawstala napisał: "Przekłucie industrial należy do najbardziej bolesnych rodzajów piercingu ucha ze względu na konieczność wykonania dwóch otworów w chrząstce. Poziom dyskomfortu oceniany jest na 6-7 w 10-stopniowej skali bólu." ciekawe : ) Kiedy masz to przekłucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 9 Napisano sobota o 22:18 Po ponad miesiącu zaczęłam używać olejku herbacianego bo pojawiła się niewielka ziarnina... co ponoć często się zdarza. Na czapkę z daszkiem było jednak jeszcze za wcześnie... ale ogólnie spoko wygląda. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 9 Napisano sobota o 22:24 Upał też się pewnie trochę przyczynił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach