Gość MARGARET ;) Napisano Wrzesień 9, 2011 WITAM WAS WSZYSTKICH ;) MAM PYTANKO . CHCE SOBIE PRZEBIĆ KOLCZYKA INDUSTRIAL ;] ale nie wiem jak mam to zrobić żeby było tak jak być powinno . jaka powinna być długość sztangi ? jak przebić aby był pod prawidłowym kontem ? ile czasu się goji ? jaki ma być werflon PROSZĘ WAS O POWAŻNE PORADY ;] POZDRAWIAM ;) CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2204 Napisano 14 Lipiec Teraz to ja mogłabym prosić o rady .) umówiłam się na przekłucie, a co do gojenia to wyczytałam, że może się goić do roku czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2204 Napisano 14 Lipiec (edytowany) Warto to zrobić u profesjonalisty bo oceni kształt ucha czy anatomicznie nie ma przeciwwskazań... musiałam przesłać fotkę do oceny. Nie wiedziałam, że nie wszyscy mogą... Edytowano 14 Lipiec przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2204 Napisano 14 Lipiec "Przekłucie industrial należy do najbardziej bolesnych rodzajów piercingu ucha ze względu na konieczność wykonania dwóch otworów w chrząstce. Poziom dyskomfortu oceniany jest na 6-7 w 10-stopniowej skali bólu." ciekawe : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2204 Napisano 14 Lipiec Uciekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nesiaczek 6 Napisano 16 Lipiec Dnia 14.07.2025 o 22:22, marawstala napisał: Uciekam. Kiedy masz to przekłucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nesiaczek 6 Napisano 16 Lipiec Dnia 14.07.2025 o 22:15, marawstala napisał: "Przekłucie industrial należy do najbardziej bolesnych rodzajów piercingu ucha ze względu na konieczność wykonania dwóch otworów w chrząstce. Poziom dyskomfortu oceniany jest na 6-7 w 10-stopniowej skali bólu." ciekawe : ) Kiedy masz to przekłucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2204 Napisano 16 Lipiec Nie podam dokładnej daty, ale jak będę już po to napiszę jak było... pewnie ciężko będzie spać przez dłuższy czas jak ucho spuchnie i będzie pulsowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2204 Napisano 16 Lipiec (edytowany) Nie wiem, są tatuaże które ładnie wyglądają a jest wiele nieciekawych... jakby z przypadku. Ciężko byłoby się zdecydować na tatuaż z którym bym się polubiła do końca swojego życia... póki co chyba takiego nie ma. : ) Ból mnie w ogóle nie kreci. : ) ale nie zawsze da się go uniknąć... coś kosztem czegoś. Edytowano 16 Lipiec przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2204 Napisano 16 Lipiec W cenę zabiegu jest wliczony kolczyk tytanowy wygląda jak sztanga (długi pręt zakończony kulkami) musi być ciut dłuższy niż kolczyk docelowy no bo ucho spuchnie i nie może być za ciasny. Ten klasyczny jest ok bez jakichś dodatkowych ozdóbek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2204 Napisano 16 Lipiec (edytowany) Tak jak tu : ) https://zapodaj.net/plik-P6EuXnV0fW Edytowano 16 Lipiec przez marawstala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2204 Napisano 17 Lipiec Widzę, że konto Dumbo poleciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2204 Napisano wtorek o 15:29 Po filmikach które widziałam spodziewałam się większego bólu... były dwa przekłucia, a bolało jak przy pojedynczym... znośnie. A tak wygląda po... : ) https://zapodaj.net/plik-98DkT54wFJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach