Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MARGARET ;)

kolczyk Industrial

Polecane posty

Gość MARGARET ;)

WITAM WAS WSZYSTKICH ;) MAM PYTANKO . CHCE SOBIE PRZEBIĆ KOLCZYKA INDUSTRIAL ;] ale nie wiem jak mam to zrobić żeby było tak jak być powinno . jaka powinna być długość sztangi ? jak przebić aby był pod prawidłowym kontem ? ile czasu się goji ? jaki ma być werflon PROSZĘ WAS O POWAŻNE PORADY ;] POZDRAWIAM ;) CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ

Teraz to ja mogłabym prosić o rady .) umówiłam się na przekłucie, a co do gojenia to wyczytałam, że może się goić do roku czasu.

Warto to zrobić u profesjonalisty bo oceni kształt ucha czy anatomicznie nie ma przeciwwskazań... musiałam przesłać fotkę do oceny.

Nie wiedziałam, że nie wszyscy mogą...

Edytowano przez marawstala

"Przekłucie industrial należy do najbardziej bolesnych rodzajów piercingu ucha ze względu na konieczność wykonania dwóch otworów w chrząstce. Poziom dyskomfortu oceniany jest na 6-7 w 10-stopniowej skali bólu." ciekawe : ) 

Dnia 14.07.2025 o 22:22, marawstala napisał:

Uciekam.

Kiedy masz to przekłucie? 😉

Dnia 14.07.2025 o 22:15, marawstala napisał:

"Przekłucie industrial należy do najbardziej bolesnych rodzajów piercingu ucha ze względu na konieczność wykonania dwóch otworów w chrząstce. Poziom dyskomfortu oceniany jest na 6-7 w 10-stopniowej skali bólu." ciekawe : ) 

Kiedy masz to przekłucie? 😉

Nie podam dokładnej daty, ale jak będę już po to napiszę jak było... pewnie ciężko będzie spać przez dłuższy czas jak ucho spuchnie i będzie pulsowało. 

Nie wiem, są tatuaże które ładnie wyglądają a jest wiele nieciekawych... jakby z przypadku. Ciężko byłoby się zdecydować na tatuaż z którym bym się polubiła do końca swojego życia... póki co chyba takiego nie ma. : ) 

Ból mnie w ogóle nie kreci. : ) ale nie zawsze da się go uniknąć... coś kosztem czegoś. 

Edytowano przez marawstala

W cenę zabiegu jest wliczony kolczyk tytanowy wygląda jak sztanga (długi pręt zakończony kulkami) musi być ciut dłuższy niż kolczyk docelowy no bo ucho spuchnie i nie może być za ciasny. 

Ten klasyczny jest ok bez jakichś dodatkowych ozdóbek... 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować