Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jaka praca?

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Wiecie siedzę i myślę - jaką pracę mogłabym wykonywać dalej. Trochę niemieckiego, trochę angielskiego. Powiem wam podobałoby mi sie coś w Grecji znaleźć. Naprawdę. Skoro mi sie ta matematyczka tak powiesiła to już nie miałam szans na Egipt. Bliski Wschód? Jedna wycieczka. Niemcy może też, ale Hellada - czemu nie? A wiecie jak oni dobrze działają na Niemców? Strasznie. Może mogłabym coś napisać o historii Hellady. O teatrze już dziś napisałam, ale kto wie? Może niekoniecznie słuchajcie jakiś przewodnik, ale coś takiego swojego z pobytu tam. Bo w którą stronę się kierować w życiu? Takie coś by mi się podobało. I tak sobie czegoś szukać w Niemczech - MOJA HELLADA tak bym musiała to nazwać. i tyle. I wszystko opisać o Grecji co ja wiem, jak wygląda MOJA WERSJA HISTORII GRECJI. Wszystkiego też bym nie napisała, ale wiele bym napisała. Zdjęcia bym porobiła. Ale co z tego? Zdjęć bym nie mogła robić. To by musiał być tylko tekst, nie? I tyle. Moja historia Hellady? Nie wiem - Moja Hellada i tyle. Jak to dobrze działa na Niemców wiecie. Strasznie. Dziś napisałam tylko trochę , ale nie można zapomnieć o róznych innych czynnikach, które tam występowały. Oczywiście lesby najważniejsze. Grecja bez lesb nie istnieje. Kim one były? I zobaczcie - ja jestem w Egiptu , nie? Ja jestem ZA BARDZO MATEMATYCZNA żeby być Szekspirem. Ale o Grecji bym coś napisała. Tu się to nasze NIESZCZĘSCIE zaczęło. Bo Europa to tak naprawde półtorej nieszczęścia. A może tak bym nazwała tę książkę? PÓŁTOREJ NIESZCZĘSCIA - i to by była moja historia hellady. Pasuje? I to jak, nie? Czemu nie? Moja historia Hellady. 🌼

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować