Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowa twarz modelingu

wada wymowy a robienie loda chłopakowi

Polecane posty

czy mimo, że mam wadę wymowy, to czy dam radę zrobić chłopakowi loda? czy też powinnam szorować mu jedynie cyckami penisa? bo boję się, że on nie będzie chciał umieścić swojej fujarki w moim pyszczku. poradźcie dziewczyny co zrobić. ja jestem ładna i mam duże piersi, niezły biust na który patrzą chłopcy i taki bardzo dziewczęcy, niewinny wygląd, tylko mam wadę wymowy. chciałabym wziąć penisa do ust i nagrodzić chłopaka z którym kręcę.

up

czekam na wsparcie

ike, jestem zestresowana, a tylko na forum mogę anonimowo opowiedzieć o swoich fantazjach oraz pro blemach. ja - dziewczyna, nie prawik, nie dziewica i nie gej ani lesbijka, więc daruj sobie chamstwo. co mam przed koleżankami to powiedzieć, wezmą mnie za dziwkę!

Gość pewnie walił pół nocy
oglądając tap madl na youjubie

przyznam że mój chłopak bardzo mi imponuje i czuję się cała jego. ma dobrą pracę i choć studiujemy to już niezle nam jest, więc chcę mu się oddać, ale nie wiem czy wada wymowy mnie nie dyskwalifikuje czasem, po prostu boję się że uzna mnie za niedoskonałą, gdy sam jest taki super

rany, moje koleżanki mi zazdroszczą i już nie mam z kim pogadać, trochę seplenie i z tego się śmieją i nie wiem czy branie do ust nie skojarzy się chłopakowi i czy on mnie nie rzuci dla innej że nie jestem taka doskonała jak one, mimo, że nie jestem jak to podkreślam brzydka i mam lepszą figurę niż nie jedna z nich. mój chłopak nie jest mi obojętny i chcę razem z nim być i żeby nasz związek był trwały i sie nie rozpadł. ja chcę go utrzymać przy sobie. poradźcie mi coś a nie dokuczajcie!

po co polot i blichtr, jak on nie jest mi obojętny i mam z sobą mały problem któy jest całkiem poważny. chcę żeby nie uciekł ode mnie. martwię się bo dziewczyny mi dokuczają z tego powodu, kilka z nim już flirtuje i czuję że muszę mu dać coś ekstra.

Ej Kultura słuchaj jak chcesz się nabijać to idź gdzie indziej, to ochydne ta diastema. nie wiem dlaczego musisz mnie obrażać i traktować jak głupią. Offerma jakieś pomysły? masz dla mnie radę.

Gość dfsdfsdfsdfsdf
idź sie ucz gowniaro, niedlugo masz klasowke

Wy spocone prawiki odpierdolcie się do własnego pustego łóżka a nie atakujcie mnie. dlaczego nikt nie che mi okazać zrozumienia. faceci są durni

czyli jednak hiszpan? a ty kinky regee to robiłaś ze swoim facetem?

ktoś chce pokorespondować? chciałabym sie wyżalić i opowiedzieć trochę o sobie i znaleźć zrozumienie wśród ludzi, nie mogę o tych rzeczach pogadać z chłopakiem ze wsponianych powodów - patrz wyżej. ktoś chce poczatować, pogadać?

Kultura no spoko:> jestem tym trochę roztrzęsiona też niepotrzebnie pewnie ale w nerwach jestem zawsze jak czuję się mała i nic nie znacząca.

powinno być kinki jak już zfonetyczniłaś :P reggae :D Cycuszki mam fajne ale nikomu nie robiłem.... teraz powinno to do Ciebie dotrzeć jaki fatalny błąd popełniłaś :D

Nowa twarz modelingu Kultura no spoko:> jestem tym trochę roztrzęsiona też niepotrzebnie pewnie ale w nerwach jestem zawsze jak czuję się mała i nic nie znacząca. Pewnie jebanie w podniebienie kutaskiem podniesie Ci samoocenę :D

oj kuźwa tu są sami faceci:O

O'fferma ale ja szukam wsparcia, może wymienimy się mejalmi? potrzebuję teraz przyjaciela, co?

up up

zakładam nowego topika

Gość Wujek czeczesuaff
Kochanie ja mam pomysł. Możesz popróbować na mnie loda. Mnie nic a nic nie przeszkadza że seplenisz. Tak ze sto razy popróbujemy i na pewno dojdziesz do wprawy:) a jak masz fajne cycki to i w krawata chętnie zajadę

Gość qwerty........
musisz udawać, że nie masz tej wady wymowy - wiele kobiet tak robi - udaje...