Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniuszek śmierdzący

jestem strasznie leniwa

Polecane posty

Gość leniuszek śmierdzący

Nic kompletnie mi się nie chce... Mam już prawie 22 lata, nie pracuję... Studiuję na gównianym kierunku, na którym nie trzeba się uczyć, chodzę tylko na obowiazkowe zajecia. I tak mam same 3, bo nie chce mi sie uczyć. Reszte czasu spędzam w domu, ogladam tv, czytam ksiązki, internet, słucham muzyki... Generalnie nie robię nic, nawet nie gotuję, nie sprzątam. Mieszkam z rodzicami. Teraz kończą się już moje wakacje, które spędziłam w domu, nie robiąc kompletnie nic. Wstawałam koło południa i snułam się po domu do wieczora. Jestem po prostu straszliwie leniwa, mogłabym spędzić w domu całe życie. Chciałabym się jakoś ogarnąć, znaleźć pracę, lepiej się uczyć... tylko jak to zrobić? dobrze mi jest tak jak jest :(

Gość ty nie jesteś leniwa
tylko mało ambitna. Ja ze wstydu bym się spaliła, gdybym zdecydowała się na coś (np, studia) i nie uczyła się. W końcu to moja decyzja - a jak coś robię - to na 100%!

Gość tak, moja rodzicielka,
a ja mam mieć 17 egzamin poprawkowy, na który prawie nic nie umiem, pracy licencjackiej nawet nie zaczęłam pisać, do 15 września muszę oddać pracę do dziekanatu, jak chcę się bronić w drugim terminie. Czyli JAK DOBRZE pójdzie będę się bronić w styczniu... Czyli już na pewno jestem spóźniona o pół roku;/ To tak jakbym robiła licencjat w 3,5 roku (jakbym miała powtarzanie semestru). To dopiero porażka :(