Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looka9949

Problem z przełozonym.

Polecane posty

Gość looka9949

Hej :) Mam maly probiem z przelozonym albo nadinterpretuje ( ale nie chce zeby sytuacja kurcze wyszla spod kontroli a od jakiegos czasu mam wrazenie ze tak sie dzieje) Pracuje w duzej firmie od 3 lat. Prace swoja lubie i to bardzo i nie chcialabym z niej rezygnowac zwlaszcza ze jestem samotna matka. Od poczatku pracuje z tym przelozonym i nasze relacje pomimo duzej roznicy wieku byly zawsze dobre ( ja mam 30 lat on 53) poprostu dogaduje sie z nim jak z normalnym człowiekiem i w pracy wszystko gra. Problem pojawił sie jakies pol roku temu moj szef hm jakby to ujac zrobił sie bardzo opiekunczy? Wczesniej takie sytuacje nie mialy miejsca zawsze byl mily ( ogolnie to bardzo w porzadku czlowiek i nie mam mu nic do zarzucenia) ale ostatnio wyglada to tak ze np daje mi slodycze(!) , albo np broni mnie przed innymi gdy cos zawale ...cholera nadinerpretuje czy cos sie dzieje? Prosze o obiektywne opinie...bez zartow bo mnie to naprawde gryzie...

Nie wiem co w tym zlego widzisz. POdoba ci sie?? jesli nie powiedz mu ze nic z tego nie bedzie ze nie szukasz faceta a jesli podoba soe to corka jakos zaakceptuje , a ty wyczuwasz roznice wieku ? podejscia do zycia?

Gość looka9949
podszywaczom - idiotom dziekuje bardzo prawdazawszeciezaboli_24 dzieki za odpowiedz. No własnie problem w tym ze mi sie podoba, i jakos ta roznica wieku nie jest wyczuwalna dla mnie...

Gość bam bi ni
Ja bronie wszystkich swoich podwladnych a slodycze tez czasem przynosze. Lubie swoj zespol i zalamalabym sie gdyby kto podejrzewal cos wiecej

Gość looka9949
bam bi ni problem w tym ze tylko ja dostaje slodycze i nikt inny. :)

Gość looka9949
prawdazawszeciezaboli_24 heh ... mnie tez sie podobaja starsi :) eh gdyby nie byl moim szefem umowilabym sie z nim na kawe :)

Gość bhcjdbujvd
Myślisz, że robi to bezinteresownie?

Gość looka9949
nie wiem czemu to robi ... wiesz po trzech latach wspolnej pracy to dosc zaskakujace zachowanie dlatego zalozylam ten watek...