Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strachliwa laska

Jak przezwyciężyć strach????

Polecane posty

Gość Strachliwa laska

Kurcze, mialam zadzwonić do gościa po 20, żeby się umówić na pierwsze jazdy ,,L", ale... boję się ! Sama nie wiem czego :( Mam 21 lat a zachowuję się jak dzieciak... Od dwudziestu minut się zbieram, ale coś czuję , że tego nie wykonam i bede probowac innego dnia. Jejku, jestem B E Z N A D Z I E J N A :(

Gość sdsddssdsddf
niech ktos z rodziny zadzwoni, proste

Gość Strachliwa laska
Jak pokonac ten strach i wybrac ten nieszczesny numer instruktora???????? :(

Gość Strachliwa laska
Jestem sama w domu, a nawet jakby byli rodzice to chyba by mnie wysmiali gdybym ich poprosila o zadzonienie o umowienie sie na jazde :( Co prawda w wielu rzeczach mnie wyreczali przez wiele wiele lat, dlatego wyrosłam na takiego troszke strachliwego aspołeczniaka, ale ostatnio nie chca mi zalatwiac nic.

Gość sdsddssdsddf
ja jestem starsza od ciebie, tez bardzo niesmiala i jakos rodzice nie mają problemu zeby za mnie zadzwonic czy cos, nawet chlopak za mnie dzwoni czasem i nie robi problemow... tez mnie stresują rozmowy telefoniczne wiec np. jak musze isc do dentysty to zawsze prosze rodzicow zeby mnie umowili.

Gość sdsddssdsddf
a poza tym jak ja mialam 1 jazdy to nie musialam sie umawiac... hm

Gość Strachliwa laska
Jestem ogólnie dość nieśmiała, nie cierpię rozmów przez telefon z kimkolwiek, a co dopiero z obcym mi facetem. Ciezko mi tez sie zalatwia sprawy na żywo, twarzą w twarz, ale wole to niz telefoniczne zalatwianie. Niestety, tego nie moglam zalatwic na zywo, mialam zadzwonic po 20, jest 20.30 a ja siedze i ciagle nie moge tego zrobic.:(

Gość sdsddssdsddf
to ma mam identycznie, powiem ci ze do tej pory sobie z tym nie radze i wcale z tego nie wyroslam, to chyba geny jakies wadliwe po prostu. U mnie bylo tak, ze jak chdozilam do autoszkoly to nie musialam sie umawiac na pierwszą jazdę tylko od razu mowili o ktorej mamy przyjść.

Gość sdsddssdsddf
to twoi rodzice tak dlugo pracują? nie masz chlopaka?

Gość Strachliwa laska
Nie mam chłopaka, rodzice wyjechali na urlop, dopiero za dwa dni wracają. Zadzwoniłam do tego instruktora koło 21. Nie było aż tak tragicznie, jednak przez chwilę myślałam, że po prostu się odłączę.... No i najgorszy jest w moim przypadku moment, kiedy słyszę już sygnał i czekam aż ktoś odbierze i w duchu wręcz marzę o tym, aby nikt nie odebrał. Wiem, to chore... :(

Gość lhlsdhvlfdvn
też tak mam, smutne to że człowiek jest taki ale co zrobić? walczę z tym, trzeba się przemódz i za każdym kolejnym razem będzie już łatwiej bo się przyzwyczaisz

Gość farawayfromhome
większość z nas dentysty się boi. I większość wizyt jest z domieszką strachu, ale myślę, że jedynym skutecznym sposobem na to, żeby się dentysty przestać bać to są regularne wizyty u jakiegoś miłego dentysty, który ten strach pomoże przezwyciężyć.

Gość ente
ja tak kiedys mialam :) bo mnie tez rodzice zawsze wyreczali we wszystkim i wyroslam na takie dziwadlo :) ale juz sobie z tym poradzilam jak masz gdzies zadzwonic to najpierw przecwicz sobie rozmowe sama ze soba:) zastanow sie co masz powiedziec, o co ten ktos moze Cie zapytac i wtedy bez chwili namyslu dzwon :)