Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doktor no

kolejny przegrany proces PiS

Polecane posty

Gość doktor no

kiedy kaczka przejrzy na oczy, że tymi metodami niczego nie ugra? jak myslisz offermowcu?

ja się kaczką nie martwię. martwi mnie los mojego kraju który ogłupiałe propagandą matoły wpychają w łapy malwersantów i kanalii. gotowi są własną matkę i ojca sprzedać tuskowi jak tak im każe pani monika olejnik z panem żakowskim.

Gość doktor no
pytałem prawdziwego, nie podrobe

ja nie bronię pisu, pis się broni sam (o tyle o ile może). no ale skoro wy jesteście w stanie poprzeć bandę malwersantów którzy od 20 lat coraz bardziej nas okradają to co ja mogę? aż trudno uwierzyć że to możliwe ale jednak.

Dla mnie niepojętym jest jak można głosować na PiS czy NP. No ale Offerma wie lepiej, co jest korzystniejsze dla Wolski...

Gość wkurwiona bardzo
zawsze szczery zaczales pisac na pomaranczowo?

"No ale Offerma wie lepiej, co jest korzystniejsze dla Wolski..." no ba, przecież każdy widz tvn wie że "rząd nie miał zupełnie wpływu" na 400 miliardów długów i najdroższe stadiony w europie. wasz fanatyzm jest naprawdę przerażający. weź mi spróbuj mi jakoś wytłumaczyć jak można być tak zaślepionym w nienawiści do tego pisu że jesteś gotowa sobie nerkę dać wyciąć bez mała? dla mnie jest oczywiste że nie chcę rządu który coraz bardziej nasz kraj zadłuża i grabi obywateli coraz wyższymi podatkami. i dlatego właśnie, tak jak napisałem, "pis sam się broni". a może ty będziesz w stanie mi wyjaśnić dlaczego ty ich tak nienawidzisz? o co ci kurwa chodzi?

Gość doktor no
przepraszam a kaczka, to niby od ilu lat jest w polityce i co nic nie mógł biedaczek zmienić przez ten czas? skoro taki nieporadny, to nie nadaje się na premiera, z resztą pokazał już raz na co go stać przez dwa lata

Gość Łi ar de czempions !
wypirrdalać z uczuciowego z tą osrana polityka! nał! 🖐️

"skoro taki nieporadny, to nie nadaje się na premiera, z resztą pokazał już raz na co go stać przez dwa lata" no właśnie pokazał. dwa lata kiedy rządził kaczor to były jedyne dwa lata po których podatki i deficyt budżetowy były niższe niż przed. może ty mi wyjaśnisz o co ci chodzi. ale pewnie jak zwykle nie będziesz w stanie znaleźć sensownych argumentów. już mi się rzygać chce na to wasze ujadanie na ten pis.

Gość doktor no
trochę kultury, jebany :D

Gość doktor no
a nam chce się rzygać na twoja obrone pisowców a w temacie długów, to właśnie PO objeła budzet, który napisała gilowska więc trzymaj się faktów

" ja nie rozumiem jak można głosować na bandę czworga." z tym się mniej więcej zgadzam. no ale jednak oni zbierają ponad 90 proc głosów. polactwo sobie nie wyobraża żeby mogło "zmarnować" swój cenny głos na kogoś o kim telewizja nie mówi i "autorytety" nie popierają. "Przecież to to samo." z tym się nie zgadzam, jednak są pewne różnice.

"i dlatego właśnie, tak jak napisałem, "pis sam się broni"." Wybierając sobie godnych przeciwników- dziennikarzy!

Gość doktor no
jak nie ma o kim mówić, to i nie mówi, wszyscy się sprzysięgli i nie doceniają jaka kaczka jest wspaniała :D

" to właśnie PO objeła budzet, który napisała gilowska więc trzymaj się faktów" to są fakty: http://forsal.pl/grafika/349928,26603,jak_bardzo_rekordowy_jest_rekord zobacz jak "wystrzelił" deficyt po objęciu włądzy przez PO. plus podwyżki podatków, plus kasa z OFE, plus kasa z funduszu rezerwy demograficznej. to są fakty: "Kiedy Platforma Obywatelska przejmowała władzę, w budżecie państwa była nadwyżka. Deficyt na koniec 2007 roku wyniósł niespełna 16 miliardów złotych, a wyniósłby niespełna 10 miliardów, gdyby nasz rząd awansem nie przekazał Funduszowi Ubezpieczeń Społecznych 3 mld złotych na skompensowanie skutków obniżki składki rentowej i gdybyśmy również awansem nie spłacili 3 miliardów z zadłużenia zagranicznego przypadającego do spłaty w 2008 r." http://www.obserwatorfinansowy.pl/2010/08/05/gilowska-rzadowi-przetarla-sie-jedwabna-poduszka/ masz coś do powiedzenia na temat tych faktów czy będziesz ciągle ujadał na pis bo tylko na tyle cię stać?

"Wybierając sobie godnych przeciwników- dziennikarzy!" ale macie jakiekolwiek argumenty czy stać was tylko na głupie żarciki? uważacie że powinienem zignorować setki miliardów zadłużenia, roztrwonione rezerwy i podwyżkę podatków? że powinienem nie patrzeć na gospodarkę, ekonomię tylko ślepo przyłączyć się do was w "zbożnym dziele plucia na pis"? ja chętnie posłucham argumentów jeżeli jakiekolwiek posiadacie.

Gość doktor no
skoro kraj jest tak zadłużony, to skąd kaczka weźmie kasę na swoje wyborcze obietnice jak np obniżka podatków? sąd też źle oceniają poczynania pisu ogarnij się chłopie, wszyscy źli tylko kaczka dobra? aha, jeszcze jedno jarek sam wyciągał łapę po rezerwy walutowe, już zapomniałeś?

"uważacie że powinienem zignorować setki miliardów zadłużenia, roztrwonione rezerwy i podwyżkę podatków?" Absolutnie nie! Ty lemingiem nie jesteś!

"sąd też źle oceniają poczynania pisu ogarnij się chłopie, wszyscy źli tylko kaczka dobra? ja bym twierdził że "wszyscy są dobrzy tylko kaczka zła" ale jakoś "tak się złożyło" że tylko kaczka obniżył podatki i deficyt. wszyscy inni, ci "dobrzy", ciągle je podwyższali. więc jednak fakty wskazują na to że "kaczka jest dobra a wszyscy inni źli". aha, jeszcze jedno jarek sam wyciągał łapę po rezerwy walutowe, już zapomniałeś?" nie zapomniałem bo to nigdy nie miało miejsca. po prostu łżesz bezczelnie. "skoro kraj jest tak zadłużony, to skąd kaczka weźmie kasę na swoje wyborcze obietnice jak np obniżka podatków?" pewnie że będzie trudniej ale skoro udało się ostatnio to może uda się i teraz. większa jest na to szansa niż że obniżą je ci, co od 20 lat tylko je podwyższają. problem w tym że jak PO porządzi jeszcze jedną kadencję to scenariusz grecki stanie u naszych drzwi. pamiętaj że drugą "zieloną wyspą" na mapie europy którą kiedyś tusk tak się chwalił była grecja http://www.wykop.pl/ramka/838521/polska-i-grecja-zielona-wyspa/ tyle że wam można dać tysiąc argumentów a do was nic nie dociera. to jest po prostu niewiarygodne jak można być takim betonem.

"Absolutnie nie! Ty lemingiem nie jesteś!" no skoro uważasz się za inteligentną to użyj tej swojej inteligencji. jak na razie jedyne co potrafisz to jednozdaniowe, złośliwe wtrącenia. to każdy idiota potrafi. jeżeli uważasz że nie mam racji to napisz dlaczego tak uważasz. jak to jest że ci którzy nas zadłużali to dla ciebie "samo dobro" a kaczor który w dwa lata obniżył znacząco deficyt i podatki to "samo zło"? jakimi kryteriami się kierujesz? po prostu O CO CI CHODZI?

dzisiaj wig20 spadł o prawie 5 proc, kurs dolara wzrósł o prawie 3 procent. naprawdę uważacie że ci którzy od 20 lat robią u nas za "autorytety" i to nie tylko ekonomiczne dobrze rządzą? że system który stworzyli jest taki "zajebisty" a ci którzy krytykują same jego podstawy to "antydemokratyczne oszołomy"? czy do was nie docierają fakty (i nie mówię tu o tvnie)? ludzie, zastanówcie się trochę.

Gość antyofferma
jutro kartfofel pódzie z pochodniami na pałac. dzięki temu wszystkie indeksy wzrosną.

Gość doktor no
no tak przecież kartofel jest taki zajebisty, że nawet giełdę zaczaruje:D a wyciąganie łapy po rezerwy miało miejsce więc to ty łżesz albo nie znasz wszystkich faktów

"a wyciąganie łapy po rezerwy miało miejsce więc to ty łżesz albo nie znasz wszystkich faktów" to poproszę o te fakty. bo o to ze tuk położył łapę na kasie z ofe to ja mogę natychmiast: http://www.zetnews.pl/Gospodarka/Wiadomosci/Zmiany-w-OFE-wchodza-w-zycie/ skoro tak nienawidzisz tego kaczora to wyjaśnij mi dlaczego? dlaczego nienawidzisz jedynego rządu który poprawił sytuację polski? słucham cię? bo tak ci w telewizji powiedzieli? uważasz że telewizyjna gadka szmatka powinna być ważniejsza niż fakty? niż porozkradane setki miliardów złotych?

"no tak przecież kartofel jest taki zaj**isty, że nawet giełdę zaczaruje" ale nie, ty argumentów nie masz. jedyne co potrafisz to nazwać kaczyńskiego "kartoflem". tak ci kurwa wyprali ten głupi łeb że obelgi miotane na niego są dla ciebie ważniejsze niż miliardy pieniędzy podatników, bezrobocie, zadłużenie, ceny, gospodarka itd itd. choćby cię tusk na organy sprzedawał to i tak być bluzgał na kaczyńskiego. to się po prostu w pale nie mieści.

Gość antyofferma
kupiłem dziś kartofle dość tanio, bo po 35 gr za kg ciekawe czy to zasluga Kartofla czy Ryżego Donka

Gość doktor no
nie gniję wiecznie w necie tak jak ty więc nie podam ci linku ale to była jego propozycja jednak wiem, że cięzko ci w to uwierzć a już na pewno potwierdzić