Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doktor no

kolejny przegrany proces PiS

Polecane posty

"nie gniję wiecznie w necie tak jak ty więc nie podam ci linku ale to była jego propozycja jednak wiem, że cięzko ci w to uwierzć a już na pewno potwierdzić" po prostu łżesz i tyle. ja bym ci uwierzył gdyby nie to że przez lata nauczyłem się że lewactwu wierzyć nie wolno. skoro po zabójstwie marka rosiaka w łodzi niesiołowski przez cały dzień okupował antenę tvnu wmawiając nam że to on był celem to chyba oczywiste że nie cofniecie się przed żadnym łgarstwem. być może kaczyński coś takiego nawet kiedyś powiedział, głupot jakie wygadywali politycy to trudno zliczyć, ale nigdy nie próbował spieniężyć rezerw walutowych polski. ale tobie, rasowemu fanatykowi, nie przeszkadza to o czym pisałem i co przez ostatnie 4 lata zafundowała nam PO, a to są przecież sprawy o wartości setek miliardów złotych, po prostu gigantyczne pieniądze które będziemy musieli zapracować bo "politycy miłości" je roztrwonili. natomiast każda pierdoła jaką by powiedział kaczyński to jest jest przez ciebie na wszystkie strony przemaglowana i zrobiona z niej wielka afera. przykładem choćby "taśmy beger". zrobiono wielką aferę tylko i wyłącznie z rozmów które toczą się między politykami ciągle a jak dosłownie miesiąc temu pan arłukowicz przeszedł do klubu PO za stanowisko ministra to jakoś nikt nie trąbił o "politycznej korupcji". choć właśnie tutaj taka korupcja miała miejsce bo w wypadku beger to kaczyński na jej żądania się nie zgodził. to się nie mieści w głowie.

dodam jeszcze że "gnijesz w necie" wystarczająco długo żeby zakładać tematy o "kolejnym przegranym procesie pis". nie dziw się że jakoś nie wierzę w to że nie możesz mi udowodnić kiedyż to kaczyński chciał te rezerwy roztrwonić dlatego że nie masz na to czasu.