Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suger27

Czemu ona mi się tak podoba ???

Polecane posty

Gość Suger27

Witam wszystkich od pół roku jeżdżę do pracy komunikacją miejską. jakieś 4,5 miesiąca temu spotkałem w metrze extremalnie piękna kobietę. Dawno nikt nie zorbił na mnie takiego wrażenia! Staliśmy dojść blisko siebie, ale nie było bezpośredniego kontaktu wzrokowego, ale jak, tylko jedno z nas zaczynało patrzyć w innym kierunku, drugie od razu zawieszało wzrok na tym pierwszym. Później spotkałem ją jeszcze raz lecz ona mnie nie widziała( był tłok). Kolejne spotkanie było dopiero po 3 miesiącach Jakiś czas temu udało mi się ustalić kim jest piękna nieznajoma i gdzie pracuje. Teraz bardzo mocno zastanawiam się jaki ruch wykonać w jej kierunku, bo nie ma dnia, żebym choć przez chwile o niej nie myślał. Pomóżcie!

Gość Łi ar de czempions!
bikoz ju ar insejn , bejb 🖐️

Gość niekonieczny
Ty czempion, gdzie nie zajrzę wszędzie coź pishshesh :P

gośćiu ! ja znam twój ból ! sama mialam dokładnie taki sam problem i postanowiłam zrobić pierwszy krok ! wszystko jest na dobrej drodze !!! nie boj sie bo przegapisz okazje!!!!!!!!!!!!!!

Gość suger27
Jak zacząć ? napisać do niej na jednym z portali społecznościowych czy podejść do niej ? co wtedy powiedzieć ? Troszke paraliżuje mnie strach :)

napisz na portalu ! właśnie tak! kurczę ja ci dobrze radzę z własnego doświadczenia! zaraz ci ją ktoś z przed nosa zabierze,ja też się cieżko zabiram do tego jak mam z nim rozmawiać,aż czasami nie wiem o czym pisać ale to jest jedyny sposób!!!!

loser - czemu tak mu radzisz? to ze tobie nie wyszlo,nie znaczy ze jemu nie wyjdzie!! nie słuchaj go , ja ci dobrze radze!