Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce serce serce

Kolatanie serca w ciazy

Polecane posty

Gość serce serce serce

Czy ktoras z mam miala ten problem? Doprowadza mnie to do szalu..Strasznie nieprzyjemne uczucie.Jak sobie z tym radzic?Sa w ogole jakies sposoby?

sposób na to taki wytrzymać do końca ciąży :) też to mam i dzieje sie tak z niczego i naszczęście nie często

Chociaż takie kołatanie może oznaczać coś poważnego najlepiej spytaj sie swojemu ginowi w jakich okolicznościach sie to dzieje i wogóle on będzie wiedział. Dla pewności do kardiologa możesz sie wybrać :)

oprócz kołatania miałam nadciśnienie indukowane ciązą, urodziłam cc w 37tc, bo mi skoczyło na 230 brałam leki na nadciśnienie i pomagało, sprawdź czy u Ciebie nie jest to także związane z nadciśnieniem

Gość serce serce serce
nadcisnienia nie mam, a dzieje sie tak bez zadnej przyczyny.siedze sobie na kanapie i nagle zaczyna kolatac,potem przechodzi wlasnie wyczytalam w necie,ze to moze byc zwiazane z brakiem magnezu jutro sobie kupie i zobaczymy

wiesz co, ja tez nie miałam nadciśnienia, po prostu nagle miałam takie kołatania że masakra, a potem mi lekarz kazał mierzyć ciśnienie zaraz po (o ile mogłam oczywiście w tym czasie) i zapisywać, i okazało sie że wtedy mi skakało...koło 6 mc musiałam zacząć brać leki na nadciśnienie, bo juz się nieciekawie robiło może spróbuj mierzyć ciśnienie zaraz po tym jak CI przejdzie, albo jesli masz długie te momenty kołatania to w trakcie ale mam nadzieje że to tylko Mg :)

Gość ania(@)
u mnie kolatanie pojawilo sie w 20 tyg,bralam leki na czestoskurcz serca -ja bym zapytala lekarza co z tym robic

Gość aspire28
Ja mialam kolatanie serca w 3 i 4 mc i przeszlo samo, ale na poczatku bardzo sie wystraszylam bo nie wiedzialam ze tak w ciazy bywa. Serce nagle musi zaczac pompowac duzo wiecej krwi