Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

odpowiem na pytania

Polecane posty

Gość dznni mam nadzieje
ze sobie jaja robisz bo ten kolo jest ta zyebany ze masakra ale to chyba wiesz :P 🖐️

psy mi spokoju nie dawaja :D z 2ch stron mnie napastuja :D u mnie ok, dziekuje za komplementy :d wlosy jak wlosy wcale nie sa takie fajne :(

lady love racja włoski fajne a ja ostatnio ściełam do szyji:( i idę na przedłużanie wyjebie 3tys i znowu będę pewnie niezadowlona

ja sobie zamowilam wlasnie wlosy do doczepiania na klipsy :P juz idzie do mnie przesylka z polski :D jestem ciekawa jak to bedzie wygladac, no i jaki bdzie kolor.. chyba bede musiala lekko wlosy przyciemnic bo cos mi sie popierdzielilo z odcieniami

prezes koński a nawet świński facetom się podoba a mąż szaleje na jego punkcie ,także wiszz:D nie narzekam .Pozatym wygląd to nie wszystko...zmień furkę bo padło niesmatowie

mam clipy kupiłam 2 lata temu -włosy naturalne ok 300zł miałam 2 razy na głowie ,męczyło mnie zakładanie i niestety czuć że coś masz na włosach

jak mi sie spasuja to sobie przedluze, ewentualnie pocierpie rok zanim zapuszcze do tej dlugosci jaka bede chciala miec ok a teraz lece juz na serio, odp za chwike :)