Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze pomozcie !!

Blagam pomozcie, juz sama nie wiem co robic:((

Polecane posty

Gość Prosze pomozcie !!

Witam, prosze nie smiac sie z mojego pytania, oczekuje powaznych odpowiedzi. Mam zamieszkac z moim facetem ostatnio jego matka powiedziala mu ze ma na mnie brac poprawke bo jestem JEDYNACZKA-EGONEM Co to znaczy?? egon? Naprawde to jest wazne. Prosze o odpowiedzi!!

Gość jolkanieduza
egon to imie

Gość Prosze pomozcie !!
powaznie mowisz?? ;//

Gość jolkanieduza
prawdazawszeciezaboli24 to jakis skrot myslowy? skad wzielas tego egona,ze to egoista? skojarzenie to kazdy takie mial,ale czy to w rzeczywistosci tak znaczy?

Gość Prosze pomozcie !!
wiem ze imie, ale moze cos oznacza szukalam na necie ale nic nie ma, a slyszalam wyraznie jak mowila ze jestem jedynaczką-egonem ;/ nie mam zielonego pojecia o co chodzi.. a to jednak jest wazne, zawsze dobrze sie z nia dogadywalam i teraz nie rozumiem o co jej chodzilo

Gość jolkanieduza
pierwszy raz slysze,zeby egon to egoista. ale cos, czlowiek uczy sie cale zycie:) jakies dowody?

Gość jolkanieduza
moze tesciowej sie popieprzylo cos:/

Gość Prosze pomozcie !!
no wlasnie tez bym chciala jakies dowody, bo juz naprawde sie zmartwilam;/

Gość Prosze pomozcie !!
no wlasnie nie wiem, a nie zapytam sie jej wprost ze uslyszalam jak to mowila, moj facet potwierdzil ze uzyla slowa egon, ale sam tego nie rozumie... jednak badz co badz to przykre.. teraz nam sie nie uklada, on ostatnio na obiadku jakbylismy napomknol do ostatniej klotni i wyszlo ze jednak jestem najgorsza..

Gość Prosze pomozcie !!
moze, ktos jeszcze sie wypowie? Bardzo prosze.

Gość zero na koncie
trzeba było sie nie wstydzić że nie rozumiesz żargonu jakiejś wieśniary prymitywnej i spytać o co jej chodzi

egon to okreslenie czlowieka ktory niby wszystkim pokazuje ze jest pomocny ze odda komus a sobie nie wezmie a w gruncie rzeczy ze jest egoista myslacym o sobie . wszystko uklada pod siebie spotkalam sie z tym okresleniem na uczelni wspolczuje Ci kochana ale to byl cios ponizej pasa taka tesciowa to kawal kuuurwy uciekaj gdzie pieprz rosniee twoj facet tez ci tak powiedzial???

Gość Prosze pomozcie !!
no gdyby to nie przyszla tesciowa bym spytala, ale jednak czasami trzeba ugryźć sie w jezyk.. no niestety.. i teraz sie zastanawiam :(

Gość Prosze pomozcie !!
aha, no to fajnie wiedziec.. Pogadam z moim facetem o tym, i na pewno cos z tym zrobie..

Gość kurffaaaaaamacćć
"brał na poprawke" ja pierdole co za patology :O

Gość Prosze pomozcie !!
no i najgorsze ze jego siostra tez tak uwaza;/ kit juz z tesciowa ale jego siostra mieszka z nim.. i ja mam sie do nich wproewadzic?? niestety moj facet nie wie ze widzialam jego rozmowe z siostra gdzie pisala to samo.. i co teraz mam zrobic przyznac sie ze sszpiegowalam go?;( i ze mnie nie bronil.. nie uklada nam sie i to chyba juz bedzie wlasnie koniec;(

Gość bgrtytr
juz pisalas o tej siostrze w innym temacie, nie mozna zalozyc jednego, egonie?