Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na jesienne wieczory

Zagmatwana opowieśc

Polecane posty

Nie wiem, jak sobie z sobą poradzic. Jestem osobą zamkniętą i nieśmiałą. Kiedyś w moim otoczeniu pojawił się ktoś, kto się mną zainteresowal. Ze względu na moją fobię nie odwzajemnialam tego, wręcz unikałam tej osoby. Przez dlugi czas męczyłam sie z tą sytuacją. Ta świadomosc, ze komus sie podobam i fakt, ze i tak tej osoby nigdy nie poznam, bo uciekam przed nią, powodowala ze codziennie cierpialam. Nagle wszystko sie skonczylo, przestaliśmy sie widywac i ja zaczelam normalnie funkcjonowac. Rozpoczelam nowy etap, zaczelam dazyc do swoich marzen i juz poczulam sie szczęśliwa...gdy nagle znow ta sama osoba pojawila sie w moim zyciu. Wszystko zostalo zaburzone, wrocily wspomienia i znow widze to zainteresowanie, ktore bardzo mnie krępuje, bo nie jestem atrakcyjna osobą, tym bardziej nie lubie gdy ktos mi sie przygląda. Do tego wszystkiego dodam, ze przez caly okres w ktorym nie mielismy ze sobą kontaktu co jakis czas nachodzilo mnie to dziwne wrazenie, ze ta osoba o mnie myśli. W tych chwilach towarzyszyły mi dziwne objawy, z początku nie wiedzialam, co to jest, potem pomyślalam, ze to owa osoba wywoluje we mnie takie stany, z koleji pozniej pomyslalam sobie, ze to moja bujna wyobraźnia i powinnam przestac nadsluchiwac swoich stanow i wziazc sie w garsc. Tak tez, zrobilam i gdy tylko nachodzila na mnie ta dziwna "fala energii" ignorowalam ją i zajmowalam swoj umysl i cialo czyms zupelnie innym. Jednak kiedy w moje zycie ponownie wkroczyla ta sama postac wszystko wrocilo z powrotem, moje zycie wywrocilo sie do gory nogami, zostalam wytrącona z rownowagii, do ktorej tak dlugo dochodzilam. Co ja mam zrobic. Jak sobie z tym poradzic. Jak przestac myślec o tej sobie (nawet nie wiem, czemu o niej myśle - to tak, jakby ta osoba wywolywala mnie w myslach). To wszystko mnie przerasta.

Czesc :) Mam dla ciebie fajne cwiczenie . Przygladaj sie sobie w lustrze i doceniaj w sobie piekno. Kazdy ma w sobie cos pieknego :) Uwierz w siebie dziewczyno . Nie jestes w niczym gorsza od innych :) Przytulam :D

Masz bardzo slaba samoocene :) Nie bedziesz nigdy szczesliwa jak sie nie bedziesz sobie podobac :)

moze masz racje... z tym, ze opisalam tu inny problem z ktorym sobie nie radze, osoba ktora ponownie pojawiala sie w moim zyciu wywrocila je do gory nogami. Nie moge sie zmotywowac do wykonywania zajec, ktore wczesniej robilam z przyjemnoscia. Teraz potrafie godzinami bezczynnie siedziec w miejscu i rozmyslac o tej osbie, odtwarzac w glowie obraz zaszlych wydarzen.

kurcze, czy ktos mial podobnie, i czy ktos wie, jak zajac sie sobą i nie zwracac uwagi na to wszystko, co wokol mnie sie dzieje? mam na mysli tą osobę.

Gość masz jakis problem
ale on tkwi w Tobie

Gość tyhtut67u6ry
mialem to samo , identycznie moj znajomy podobnie , tacy jesteśmy , ale to pozytywne z drugiejmstrony dla naszego serca uciażliwe , trzymam kciuki

musisz nabrac dystansu do siebie :) Ze to tylko facet jakis facet , i liczy sie tylko te dni ktorych nie znamy :D Musisz znalesc sposob zeby zapomniec jakos :D Wymysl cos , nie wiem czego wszystko na mojej glowie :D Znajdz sobie nowego chlopaka :D

mialem to samo , identycznie moj znajomy podobnie , tacy jesteśmy , ale to pozytywne Dla mnie to nie jest pozytywne, ogromnie męczy, przez jakis czas mialam spokoj i bylo mi z tym dobrze. Cierpie gdy uciekam, przed kimś, kto sie mną interesuje. To okropne uczucie, ktorego nikomu nie zycze.