Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje siie

boje sie trzesienia ziemi:(

Polecane posty

Gość boje siie

Bylo w Niemczech, USA, Kanadzie ostatnio, a to sa obszary nieaktywne sejsmicznie. Boje sie, ze i u nas moze byc;(

Gość boje siie
boje sie a nie nudze.

Gość u nas tez bylo
jak bedzie mialo jeszce byc to bedzie nic sie na to nie poradzi

Gość boje siie
i ciągle biegam piwnica-dach-piwnica-dach...nie wiem gdzie jest bezpieczniej :( logicznie rzecz biorąc piwnica-schron ale jak ziemia się rozstąpi to tam nie bedzie bezpiecznie :(

Gość boje siie
01:18 podszyw. To czemu w Niemczech, Kanadzie i USA bylo trzesienie?

Gość carlito co ty wygadujesz
bylo trzesienie i wcale nie przez kopalnie

Gość boje siie
a ja mam wielką świecę taką od Jehowych ona mnie uchroni :)

Gość boje siie
w Niemczech mialo 4,4 w Kanadzie niemal 7 a w USA 5,5

Gość pewnie że nieee
Dwa trzęsienia ziemi o sile 4,4 stopnia oraz 5,2 stopni w skali Richtera nawiedziły 21 września 2004 roku o godzinie 13:05 i 15:32 północno-wschodnią część Polski oraz Obwód Kaliningradzki. Po trzęsieniu notowano także wiele wstrząsów wtórnych. Trzęsienie ziemi o sile 4,9 stopnia w skali Richtera nawiedziło 30 listopada 2004 roku o godzinie 18:18 południową Polskę. Według Obserwatorium Sejsmologicznego w Ojcowie pod Krakowem, epicentrum trzęsienia miało miejsce w rejonie Czarnego Dunajca na Podhalu, 93 km pod powierzchnią ziemi około 10 km na północny-zachód od Zakopanego. Średniej siły trzęsienie ziemi nawiedziło południowy kraniec Szwecji. Wstrząs o sile 4,7 stopnia w skali Richtera nastąpił 16 grudnia 2008 roku o godzinie 6:20. Ognisko trzęsienia znajdowało się około 2 kilometrów pod powierzchnią ziemi w rejonie miejscowości Tomelilla, około 60 kilometrów na wschód od Malm i 15 kilometrów na północ od Ystad. Od Świnoujścia po Koszalin kołysały się żyrandole i drżały łóżka. To oznacza, że wcale nie możemy się czuć bezpiecznie. Najbardziej narażeni na wstrząsy poza obszarami kopalń, są mieszkańcy Pomorza, Warmii, Mazur, Suwalszczyzny, Podlasia oraz obszarów górskich i podgórskich południowej Polski.

oo i o tym wlasnie mowie na poludniu te wstrzasy byly odczuwalne :O

nie, chcemy ci udowodnic ze nie masz racji :P

Gość jabojęsięczegoinnego
ja bardziej od trzęsienia ziemi boję się cyklicznej zmiany biegunów ziemi. Serio, takiego mam stresa że w depresję wpadam. youtube.com/watch?v=P5Qv7tJtiyw zobaczcie ten filmik i powiedzcie co o tym sądzicie

Policzcie teraz swój czas jaki marnujecie na myślenie o tak mało prawdopodobnym zdarzeniu. Szkoda czasu. Szkoda nerwów. Równie dobrze może spaść asteroida. I co? Mamy na to wpływ? Nie. Więc po co się przejmować.

Gość jabojęsięczegoinnego
bo można przenieść sie na teren który pozwoli przeżyć(góry) najgorsze jest to że 3 tajemnica fatimska też o tym mówi, przepowiednie ojca Klimuszko etc

Eeee tam , w Polsce nigdy trzęsienia ziemi nie było, bynajmniej nie na większą skalę. Myślę, że prędzej samochód cię pierdyknie niż ziemia ci się usunie spod nóg ;)

Gość hahahahaa to zes teraz
bieu bieu@tlen.pl'; Eeee tam , w Polsce nigdy trzęsienia ziemi nie było, bynajmniej nie na większą skalę. Myślę, że prędzej samochód cię pierdyknie niż ziemia ci się usunie spod nóg powiedzial/a nie bylo, a czytac umiesz?

a ty umiesz się karmić tylko tym co podają ci media? Byłaś tam? widziałaś ? :P

Gość hahahahaa to zes teraz
bieu bieu@tlen.pl'; a ty umiesz się karmić tylko tym co podają ci media? Byłaś tam? widziałaś ? jestem z poludnia wiec moge cos na ten temat powiedziec czulam to akurat haa i co glupio ci :P