Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egzaminbleble

Egzaminy

Polecane posty

Gość Egzaminbleble

Ktos ma jakies egzaminy, uczy sie aktualnie i ma male:P zniecheceni ?;/ nie ma to jak piatek wieczorem z ksiazkami.

Gość Egzaminbleble
o, nie ten dzial:D

Gość karakakana
ja piszę pracę na zaliczenia na studia i tak mi się nie chce że szok. chyba idę spać. a Ty na co się uczysz?

Gość Egzaminbleble
obecnie czytam ustawe o ochronie konkurencji i konsumentow. aplikacja. flaki z olejem i nudy jak na te godzine. ciekawa ta praca ?;]

Gość karakakana
łooo Boże, ja ustawę o prawie autorskim. dokładnie analizuję przedmiot i podmiot prawa autorskiego. Miałam napisać 3 strony a wyszła mi jedna i nie wiem co więcej tutaj napisać!

Gość Egzaminbleble
aha...to super od prawa ucieklem :D ...na szczescie prawo autorskie mnie nie obowiazuje :P jakies konkretne artykuly ? moze komentarz potrzebujesz? bo wlasnie mam Lexa uruchomionego;)

Gość karakakana
to faktycznie ucieczka się nie udała:P Nie jestem z prawa, mam ochronę własności intelektualnej na innym kierunku i nie wiem co tu jeszcze napisać:) a z lexa skorzystam chętnie - dzięki za podpowiedź. Ustawa bardziej mi się przyda niż repetytorium:)

Gość Egzaminbleble
hehehe no spoko;] jak masz jakis artykul konkretny a nie masz do niego komentarza, ktore sa w Lexie czy Lex Polonice to pisz, bo mam i moge Ci cos przekleic :P

Gość karakakana
aaa właśnie zauważyłam że koło mnie leży prawo konsumenckie - żółty wielki byk:) współczuje. Ja z prawa konsumenckiego miała ustawę o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji

Gość karakakana
co studiujesz dokładnie?

Gość Egzaminbleble
prawo, tzn skonczylem i ucze sie na aplikacje wlasnie;/

Gość Egzaminbleble
tzn wegetuje kolejna godzine;/

Gość karakakana
to życzę powodzenia, pewnie się przyda:) Jutro to dokończę bo już na oczy ledwo patrzę. Uciekam i nie zamęczam ustawami. dobrej nocy:)

Gość karakakana
ja siedzę od 22 i więcej na necie siedzę niż robię! gdyby nie to że można znaleźć przydatne info to bym odłączyła tego złodzieja czasu

Gość Ja mam 2 egzaminy
do zdania i regularnie się uczę. Teraz właśnie postanowiłam zrobić sobie krótką przerwę. Tak bardzo sie boje że je obleje. Uczyłam się do nich wprawdzie całe wakacje ale mimo wszystko jakoś nie umiem wyrobić z tym materiałem do końca. Jest go naprawdę dużo.

Gość Egzaminbleble
cale wakacje ?:D to sie nie masz czego bac:)