Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghnjp./

Czy nerwice lękową da sie wyleczyc ?

Polecane posty

Gość dfghnjp./
a czt dlugo trwa leczenie ? ja myslalam ze to nerwica szkolna ;( ale jestem w domu weekenf a tu dalej pobudka o 4 :( kolatanie serca ;( i to dziwne uczucie ;( tydzien a ja juz dosyc mam prosze powiedz mi co mam robic do jakich lekarzy sie udac co robic ;( jestem glupia Boze ;(

Gość sfvghyj
czyli jak pojde do lekarza a pozniej do psychologa objawy moga zminimalizowac sie do zeraz ???? to bylo by dla mnie bardzo pocieszajace , czy mozna normalnie zyc bez takich lekow prosze napisz ze to da sie wyleczyc do zera :) dziekuje

Gość sfvghyj
2 kl. liceum nie wiem sama ;( zaczelo sie to 0d ferii tam,tego toku ;( ngigdy wczesniej tak nie mialam ale wlasnie jak pomysle ze weekend szybko sie skonczy to ogarnia mnie straszne uczuci e nienawidze chodzic do szkoly ;( zle sie czuje kocham byc w domu z rodzina ;( a tu jeszcze 2 lata :(

Gość sfvghyj
ja nigdy nie mialam w ustach alkohouu czy czxwgos podobnego jestem beznalogowa ;( mam dopiero 17 alt a juz jestem psychoczna matko :( boje sie ;(

Gość sfvghyj
mam najlepsza kol. czuje sie nawet dobrzeo na mi wystarcza ale ona jest bardziej rozrywkowa ale mi to nie przeszkadza jest zawsze przy mnie ..choc czasami boje sie ze sobie pojdzie

Gość Morcia rocks!
mnie łapie zawsze jak robi się ciemno, po prostu ogarnia mnie taki strach, że nie wysiedzę sama nocą w żadnym pomieszczeniu.....strasznie to utrudnia mi życie bo nadal śpię w pokoju rodziców a tak bardzo bym chciała spać u siebie :(

Gość fghyjuk
a czy od tego moze spozniac sie okres /

Gość nergal to szatanista
ja wyleczyłem akupunktura

Gość fghyjuk
jak akupunktura /