Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniek36

Mega problem......

Polecane posty

Czy rowniez uwazacie ze dziewczyna jak sie czuje piekna i mysli ze swiat sie kreci tylko niej i juz nie musi sie starac w zwiazku? ze juz nie dba o niego chociaz twierdzi ze to robi??Egoistyczne rozgrywki

Ja nie czuje tego co kiedys. Nie stara sie... chcialem ja rzucic chociaz ja kocham chcialem ja zostawic poniewaz nie chcialem bardziej cierpiec. Ale ona stwierdzila czy chce zeby ona plakala? no ale co ja mam zrobic jak ja sam nie dam rady za 2 osoby sie starac w zwiazku

Gość aquariussssssssssssss
tak jest często jak jakaś kobieta przy kości szybko schudnie i zaczyna dostrzegać, że faceci ją podrywają - a całe życie była szarą myszką nosiła rozciągniete swetry itp. czuje się pewnie no i chce wykorzystać chcwilę, pewnie ma z 20 - 25 lat, później na starość nie bedzie mogła tego robić więc...

ale bedzie zalowala? chodzi mi o twoje zdanie " pozniej na starosc nie bedzie mogla tego robic wiecej"

Gość aquariussssssssssssss
moja żałowała, zerwaliśmy bo ona naglę ą i ę, a potem po 6 miesiacach chciała wrócić, no ale ja już nie chciałem. jednak mogę Ci coś poradzić, masz zapewne 36 lat? ja mma 25, w/wymieniona była moją pierwszą, i myślałem że sex to jest coś naprawdę ważnego i w ogłe patrzyłem na to całkoiwicie inaczej. Po 6 kobietach w przeciągu 3 lat, powiem Ci że gdbym miał podobną sytuację że np fajna dziewczyna, ale na prawdę fajna ułożona, sprząta, gotuje pierze - czyli normalną kobietą, nie ten bełkot co wpajaą kobietą że mają być wyzwolone bo faceci je uciskają - i nagle by chciała mnie zostawić bo inny facet, aby później wrócić z płaczem to bym przyjął. Wtedy kobieta inaczej funkcjonuje, zobaczyła jak to jest na świecie, ile skurwysynów się kręci i doceni to że miała w Tobie wsparcie, troskę, spokój, stabilizacje. A to ze międzyczasi się przespała z kimś, wielka rzecz to tylko fizyczność, w życiu na prawdę liczy się uczucie, to się nauczyłem przez ostatnie 3 lata. Teraz zawsze wybiorę mniej atrakcyjną, ale normalną (czyt powyżej) ponad kobietę która robi fotki przed lustrem aparatem z fleschem. Mam nadzieje że jakoś to Ci pomoże.

Sądzę,że powinieneś jej powiedzieć o tym co czujesz jak się czujesz w tym związku . Być może ona nie zdaje sobie sprawy z tego, że tak odbierasz jej zachowanie.

Gość Skoro tak jest,
to dlaczego rok temu przez 2 miesiące musiałam wysłuchiwać "chciałbym, ale nie mogę"? Czemu to miało służyć? Może w końcu trochę szczerości tutaj, skoro tam nie mogę się jej doczekać?

Gość ebebe
@aquariussssssssssssss +1, Lubię To etc.