Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffgfgfgffgf

wiecie ze bycie przegrancem zyciowym zaczyna byc trendy i jest wygodne?

Polecane posty

Gość ffgfgfgffgf

Nikt od was nic nie oczekuje, macie wolna reke mozecie cos zrobic albo nie. Jak cos wam się uda to bedziecie podziwiani a jak cos spierdolicie to i tak nikt na to nie zwroci uwagi bo jestescie przeciez przegrancami. Poza tym takie zycie jest wygodne bo nie stawia się sobie nieosiagalnych poprzeczek w zyciu. Tacy ludzie zyja dluzej i szczesliwiej. Na dodatek taki kolo z reguly jest luzerem i na wszystko kladzie laske wiec w pewnym sensie jest cool. Nie ma cisnienia na nic. Nie napierdala z wyjebanym na wierzch jezykiem " musze się doksztalcicc, musze znalesc prace, za maloz zarabiam, mam za brzydka zone musze znalesc nowa bo inaczej mnie wysmieja, musze zaciagnac kredyt na mieszkanie bo wszyscy już zaciagneli, musze go splacic, musze uzbierac na to i na to bo wszyscy to maja wiec i ja też powinienem" itp. Pierdoly. Poza tym takie podejscie do zycia jest latwiejsze bo wszystkie niepowodzenia mozna sobie latwo wytlumaczyc i o nich zapomniec, obwinic wszystko dookola i pojsc smacznie spac.

Gość vennom
w takim razie musimy sie aktywowac w calym kraju. prawiki-przegrancy! zalozcie interes zostancie instruktorami przegranego zycia.