Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce rozwodu

Jak w takiej sytuacji powinnam wziac rozwod z mezem?

Polecane posty

Gość chce rozwodu

Jak w takiej sytuacji powinnam wziac rozwod z mezem? Pracowalam 5 lat po skonczeniu szkoly, po slubie maz powiedzial mi ze moim celem ma byc glownie wychowywanie jego dziec, zgodzilam sie. Maz zalozyl firme, ktora z roku na rok przynosila coraz to wieksze dochody. Ja urodzila syna, drugiego syna a pozniej corke. I co teraz? Mija 25 lat od naszego slubu. Mamy trojke dzieci, najstarszy syn zalozyl swoja rodzine, ma syna i corke. Drugi syn jeszcze jest wolny a corka? Ona doprowadzila do sytuacji w ktorej ja i maz nie mozemy sie rozwiesc, dziewczyna dopiero za 3 miesiace ma 18 lat i urodzila syna a chlopak, chlopak ktory z nia byl to jego rodzice stwierdzili ze beda zobowiazni do placenia alimentow, maz powiedzial ze w tej sytuacji nie da mi rozwodu bo corka chce isc na studia a musi byc ktos kto to dziecko wychowa.

Gość chce rozwodu
Bo czuje sie ograniczana w tym malzenstwie, ja chce czegos dla siebie, tylko dla siebie a teraz mam propozycje pracy. Tylko przez glupote wlasnego dziecka nie moge nawet rozwodu wziasc.

Gość zsdrftgyhujisedrftgy
to nie jest twoja sprawa to zycue corki niech robi z nim co chce ty masz swoje

Gość redagdagdadg
Twój mąż ma wredną żone i ty nią jesteś :(

Gość mardżolenka
oczywiście zostaw egoistę córa dupy dała niech się martwi ty nie jesteś od niańczenia wnuków pomoc pomocą ale branie na kark wychowanie nieswojego dziecka to inna para butów:) ale to chyba provo co?

Gość czemu nie chcesz spelniac
obowiazkow wobec meza, wszystko to co maz mowi powinno byc dla zony swiete, slowo meza jest nawet wazniejsze niz slowo ojca.