Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosssowakati

Natretni ochroniarze

Polecane posty

Gość rosssowakati

Wiecie...co jak co ale ta sprawa mnie zbulwersowała! Ktoregos dnia postanowiłam wybrac sie do pobliskiego marketu spozywczego (aldika) jak tylko przeszłam przez bramke przyczepił sie do mnie ochorniarz łaził za mną niczym bezdomny pies patrzac sie na kazdy mój ruch. Kto by pomyslal ze zwykłe zakupy mogłyby być tak krepujace jak ktos non stop sie na ciebie patrzy;/ Wszystko by uszło gdyby nie to ze ten chudy ochroniarz nie odprowadził mnie do kasy po czym stał tam do momentu aż zapłaciłam za zakupy i z uśmiechem na twarzy nie opusciłam sklepu. Dodam ze wygladam na zadbana osobe i ubieram sie calkiem normalnie...

Gość rosssowakati
to zrnujace jest własnie miałam tak zapytac w pewnym momencie na mysl mi przyszedł pomysł gdy byłam przy tej kasie by powiedziec kasjerce "widzi pani jakiego mam darmowego ochronairza?"

Gość szz
u mnie w mieście w biedronce jako ochrona pracuje babka która zgłasza podejzenie kradzieży i zabiera na zaplecze zawsze jak tylko zobaczy ze ktos wyciąga i odkłada z torebki/kieszeni telefon komórkowy ;/ Taka głupota a tyle wstydu mozna sie najesc

Gość kamehate
ja rozumiem ze ochroniarze musza wykonywac jak najlepiej swoje obowiazki ale nie dziwie sie ze im to nie wychodzi skoro sie czepiaja uczciwych osob albo znajda sobie kozła ofiarnego i łaza za nim jak wytresowanie zweirze

Gość plymmmmmm
haha to zeby było śmieszniej u mnei w biedronce pracuje ochorniarz ktory ma ze 2 m a chudy ze bym ja jedna reka obja w pasie!