Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginger21

czy mata edukacyjna zdaje egzamin?

Polecane posty

Gość przyszła mama trojaczków-już!
Moje maluchy lubię się na niej bawić,co prawda nie długo,ale chwilkę się zajmą :D . Mają 5 mcy,a maty mamy takie : http://allegro.pl/duza-interaktywna-mata-edukacyjna-tiny-love-i1797382642.html http://allegro.pl/interaktywna-mata-edukacyjna-tiny-love-sunny-day-i1797535945.html i jeszcze jedna z fischer price,ale nie mogę znaleźć.

Gość Moja mała ma 7 miesięcy
i na początku mieliśmy taką dość małą miękką matę z kilkoma elementami piszczącymi i szeleszczącymi ale mała niebardzo się nią interesowała, teraz kupiliśmy taką wileką z ikei (zwierzątka w cyrku) i pełni rolę miekkiej ciepłej izolacji do jej zabaw na podłodze ale też bardziej interesują ją zabawki czy książeczki natej macie niż same elementy maty:). Według mnie mata to dobry pomysł jeżeli jest duża i izoluje od podłogi, można wtedy malca położyć by się turlikał, próbował pełzać przewracać się na brzuszek i plecki , za to te małe maty bardzo drogie typu FP czy Chicco to według mnie strata kasy ale biorę pod uwagę mojego malucha , inne mamy mogą mieć odmienne zdanie. Popatrz autorko za matą z ikei , może przypadłaby wam do gustu z tym że jest to mata bez jakichś wiszących zabawek i pałąków.

Gość klaudusia.....
O , ja też mam ta matę z ikei i powiem że u nas się rewelacyjnie sprawdziła, wcześniej miałam matę z fisher price ale mała szybkoz niej wyrosła a i zabawki jej się znudziły. Na macie z ikei może bawić , próbować czworakować bo jest spora i ogólnie jest fajna. Ja polecam.

Ja miałam taką z baby mix . I też zdała egzamin na 5+ . Jak chcesz to mogę wymienić ją na przykładowo pampersy DADA 5 . Super stan .