Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_jolannta

ja jedna ich dwóch

Polecane posty

Gość zagubiona_jolannta

witam. W te wakacje poznałam chlopaka,spotykamy się półtora miesiąca.dobrze się ukladalo mogliśmy pogadać,pośmiać się,pobyć ze sobą choć od początku prawie czułam,źe nie jest to jakieś gorące uczucie ale znamy się krótko więc stwierdziłam,że wszystko w swoim czasie.i nagle jakieś dwa tyg temu poznałam w mojej grupie znajomych innego.przeciwieństwo obecnego.Jest interesujący,bardziej otwarty,zdecydowany. Ma to coś i ciągnie mnie do niego. Wiem,że też mu się podobam na ostatnim spotkaniu w grupie okazywał mi to. Mam dylemat. Zostawić pewną relację z tamtym czy spróbować wejść w nową,niepewną?

Gość zagubiona_jolannta
?:(

Gość zagubiona_jolannta
a może zakręcić z dwoma?zawsze marzyłam o seksie na dwa baty...

Gość zagubiona_jolannta
czy moze z oboma naraz? czy stosunek jednoczesnie z oboma naraz boli?

Gość zagubiona_jolannta
żałosny jesteś podszywie,widać,że nic sobą nie reprezentujesz:)

Gość Wujek czesuaff
Musisz wyczuć w którego towarzystwie czujesz się lepiej. Żadnych poważnych deklaracji jeszcze nie składałaś więc Twój wybór

Gość Wujek czesuaff
No i musisz popuścić szpary jednemu i drugiemu żeby wiedzieć który lepszy w łóżku.

właściwie tak i on też niezbyt kwapi się by jakoś określić naszą relację. Ponadto nawet jego najlepsi kumple nic o nas nie wiedzą bo jak twierdzi,nie lubi i nie ma potrzeby dzielenia z nimi spraw prywatnych.

wszystko wskazuje na to,że chce się spotykać ale sam na sam,nigdy ze znajomymi moimi czy jego. Do tego jest tak zamknięty w sobie,że nic praktycznie mi nie mówi.co sądzicie?

Gość albo woz albo przewoz
sama musisz zdecydowac z ktorym ci bedzie lepiej, ciagnac na dwa fronty dlugo nie pociagniesz wiec nawet o tym nie mysl, jeszcze jak wszyscy jestescie z tego samego miasta to juz kompletna klapa, nie wiem co ci poradzic, na razie moze spotykaj sie z jednym i z drugim z tym ze do tej nowszej znajomosci miej dystans a przeciez kolege chyba mozesz miec. no a pozniej samo wyjdzie ktory jest lepszy dla ciebie a moze sie okaze ze zaden, kto to wie ;) 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
w formie moze jeszcze nie jestes bo przez bibulke ale w tresci juz tak. nie umiesz normalnie po ludzku podjac decyzji i ja zakomunikowac by nikogo nie skrzywdzic i nie ranic uczuc