pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 ani mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 i pewnie zara mój topiczek zostanie usunięty. bo oczywiście poważne topiki nie mają tutaj racji bytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klyn_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 napijmy się, stawiam miły zimny browarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Echo. Napisano Wrzesień 10, 2011 zapewne ci usuna i cię zablokują tak jak mnie, że napisałam źle o michale szpaku :D nie mogę pisać na czarno :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 byle nie Lecha :O od dzisiaj nie piję bo mi koorwa szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona lorda z fiorda 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 ja też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona lorda z fiorda 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 Nastąpił błąd w czasie wykonywania zadania. Twój dostęp do tego forum został zablokowany. WTF? Nawet stopki nie mogę dać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klyn_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 mogę zaproponować Ci piwo 'Rysy' 7,1 procent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseksualny impotent 1 Napisano Wrzesień 10, 2011 Wódeczki bym się napił na kaca albo piwka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 na katzora to wolę jednak jakiegoś normalnego browarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Wrzesień 10, 2011 Proponuję Śliwowicę Łącką 70%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 haha, śliwowicę piłam raz w życiu. i to jednego kielona. który mnie wówczas zabił jak narazie to chyba ostanę przy herbatce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po śliwowicy... Napisano Wrzesień 10, 2011 jak widać, można mieć doła na całe życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 to można mieć bo byle jakim wysokoprocentowym trunku. jak się odyebie numer życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Wrzesień 10, 2011 Albo bimberek... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ten ostatni niedziel 1 Napisano Wrzesień 10, 2011 Gwoli ścisłości, doła dostałem przed wypiciem śliwowicy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klyn_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 PŚP dej no pokurzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po śliwowicy... Napisano Wrzesień 10, 2011 ale przegrać życie tylko po śliwowicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 to może zacznij pić ? patrzeć w lustro... wtedy może będziesz się sobie podobał , a co za tym idzie cały świat stanie się piękniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 co Ty gadasz. jak przegrać to tylko na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak pokażesz lewego Napisano Wrzesień 10, 2011 cyca to zaspnsoruje Ci żubra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spirytus rektyfikowany Napisano Wrzesień 10, 2011 kto pije śliffki ten zgrabny i gibki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 lewego mam akurat mniejszego to trochę chooynia z pokazywaniem a kto pije browarki ten zawsze ma do wyroochania szparki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba się zagalopowałaś Napisano Wrzesień 10, 2011 piję czasem browarki i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaa Napisano Wrzesień 10, 2011 pśp już się nakurwiła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Wrzesień 10, 2011 zesrauam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach