Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justis ok

uciekają z kafe...

Polecane posty

Gość justis ok

kwietniówki uciekły, majówki uciekły, czerwcówki uciekły. ludzie kafe schodzi na psy, ze tak ludzie stad uciekaja...

Gość kjhllkhk,n
a huj z tym suko

Gość justis ok
to masakra jakas z tym jest. własnie przez takie jak ten kjhllkhk,n. kjhllkhk,n----skąd wiesz, ze jestem kobietą?

Gość klaudusia.....
ja miałam tu swoje faworytki które dośc mądrze się wypowiadały a teraz ich nie ma, jedną z nich była Kaja24 , Ola8138, Capridream ....nie ma tych które miały jakąś wiedzę a prz tym nie wyzywały i nie spadały na psy.

Gość kjhllkhk,n
bo takich jebanych postow pisza same smierdzaca suki jak ty

Gość że tak zapytam
TO KAFE TO WASZE CAŁE ŻYCIE????? I NIC POZA NIM NIE MA???? WESZŁAM Z CIEKAWOŚCI BO SZUKAŁAM JEDNEGO TEMATU, A TU WIDZĘ NIEKÓRZY JAK PISZA LATA CAŁE SIEDZĄ, TYLKO PO CO???? UZALEŻNIENIE?????!!!!

Gość że tak zapytam
a najfajniejsze że tu siedzą matki małych dzieci całymi dniami na kafe, wystarczy wejść na jakieś takie topiki typu majówki, kwietniówki, gdzie mają małe dzieci, to jakim cudem one się tymi dziećmi zajmują jak one tu 24h/7 siedzą???? :O spdam z dzieckiem na spacer, nic tu po mnie

Ja pisałam 5 lat temu na DOŚWIADCZONE MAMY (...) Też już ich nie ma.... Taka kolej rzeczy ;P To forum zawsze było najgorsze jakie znałam. Nie wiem po co tu wchodzę ;P No, czasem można się czegoś ciekawego dowiedzieć, albo (może) komuś oddać część swojego doświadczenia...