Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umiemy to obsługiwać

kobity myślą że facet nie potrafi obsługiwać odkurzacza. lodówki i pralki

Polecane posty

:D czasami jesteście żałosne

Gość znam to znam
odkurzanie po łepkach, pranie kolorów z białymi, zostawianie otwartej lodówki jesteście żałośni panowie

to świetnie, że umiesz obsłużyć lodówkę i wyjąć z niej piwo. wow. p.s. mój facet umie prasować, gotować i naprawiać wszystko 🖐️

A ja ci powiem że ja uważam że to kobieta nie umie prać. Pewna kobieta to przez te prania to poniszczyła mi rzeczy, szczególnie w kolorze czarnym. Nie umiecie nawet wyprać czarnych ubrań, do tego służą odpowiednie płyny i czasem trzeba to ręcznie prać(zależnie od materiału) po za tym do pralki nie można wciskać zbyt dużo, tak jak wy to robicie. Ja piorę sobie sam i jeszcze żadnych ubrań nie zniszczyłem, a wy to nawet prania nie umiecie zrobić, bo tylko je niszczycie.

odkurzanie po łepkach, pranie kolorów z białymi, zostawianie otwartej lodówki jesteście żałośni panowie odkurzanie tyle ile potrzeba, nie piorę kolorów z białymi, umiem sobie wziąć jedzenie z lodówki, nawet umiem sobie zrobić pieczonego kurczaka na ostro z pieczonymi ziemniaczkami, schabowego z ziemniaczkami z wody i kiszoną kapustą z cebulą i olejem :D

Żabo, dzisiaj gotowanie to tak obszerny temat, że nie błaźni się takimi stwierdzeniami, ja też "umiem gotować". Ale pewnie jakiś mistrz kuchni stwierdził by że nie umiem. Mimo wszystko myślę że gotuję lepiej od twojego faceta. A skoro umie wszystko naprawić, to rozumiem że całą elektrykę w domu też sobie podłączy, centralne ogrzewanie też sam zrobi, do tego woda, gaz. Naprawi samochód, nawet jak będzie po wypadku to go sobie wyklepie i złoży na nowo. Ba, pewnie sobie cały dom sam wybuduje.... Wiec nie mów że "umie wszystko" bo nikt nie umie wszystkiego.

Ba, pewnie sobie cały dom sam wybuduje.... Wiec nie mów że "umie wszystko" bo nikt nie umie wszystkiego. w naszych czasach jest za dużo wiedzy żeby ją zmieścić w jednym mózgu