Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dezorientacja

ból podbrzusza po okresie

Polecane posty

Gość dezorientacja

Wiem, ze pewnie się będę powtarzać i były już podobne tematy, ale może jedne wiecej nie zaszkodzi i rozwieje trochę moich wątpliwości. Niedawno zaczełam wspołżyć. Ostatni stosunek był w połowie lipca z zabezpieczeniem prezer bez kończenia w. Dodam że od jakiegoś czasu mam problamy gastryczne, zawsze coś zoładkiem. Dostałma w lipcu @ normalny przebieg. Ale po tym jak śkończyła się @ pobolewał mnie brzuhc na dole j (kłucie)ak przed okresem pare dni, wziełam nospe i przeszło. W sierpniu tez miałam @ bez problmeu nawet bez większego spożnienia, Ale znowu powtarza się to samo co miesiąc temu. Boli mnei podbrzusze i i utrzymuje się to od 4 dni. Dodatkowo czuje ciężkośc w żołądku jak coś zjem od ramu mi sie odbija. wszystko na raz się nałożyło ;/ Do własnego spokoju zrobiłam wczoraj test - 1 kreska. Ale nadal nie daje mi to wytchnienia. Już nawet myślę że może test się myli bo nie wiem co mam o tym bólu sądzić. Jak myśłicie co to może oznaczać?

Gość jak cie boli przed lub
po okresie brzuch to idz do lekarza na badania i: albo masz zaburzenia hormonalne albo masz problemy z miednica albo masz endometrioze

Gość ja mam to samo co ty autorko
j.w