Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba żona

zostawił mnie..

Polecane posty

Gość chyba żona

mąż zosawił mnie 3 dni temu, powiedział, że potrzebuje czasu, że coś go gniecie, niby razem podjeliśmy tą decyzję, ale ja nie chciałam, żeby tak się stało. powiedział, że potrzebuje czasu, spokoju, że mnie kocha ale nie wie czy chce ze mną być. bożeeee to tak boli, nie moge sobie poradzić, nie moge naciskać, bo nie bede potem wiedziala czy napewno chciał, chce wrócić.. nie wiem co mam robić.. powiedziałam mu, że kocham go, że raze możemy sobie pomóc , postarać sie, może udać na tereapie powiedział, że nie chce narazie. wiem , że nie ma nikogo napewno. wczoraj był u dziecka gdy byłam w pracy, nie poczekał na mnie, powiedział, że przyjedzie we wtorek, że musi przemyśleć, tak sie boje , że go strace. tyle sie działo, złego dorego, tyle słów, ale teraz wiem, pierwszy raz od 7 lat, bo tyle jesteśmy razem, że nie chce go stracić, zwsze myślałam tylko o sobie, egoistka, tylko o swoich uczuciach, czego mi brakuje, czego pragnę, czego bym chciała, a teraz straciłam go.. poprostu straciłam..

Gość to witaj w klubie :)
mam identyczna sytuacje tyle ze moj sie tak zastanowil ze mnie nie chce :) bo tez ponoc tylko bralam a nic nie dawalam :) ponoc :O bo ja to widze troszke inaczej.

Gość szz
moj zwiazek tez sie sypie. Niby ze sobą jestesmy ale jednoczesnie on 'przemysla wszystko' i to czy wgl ze mna byc

Gość asgjdsgdsgghd.........
zawsze jak mantra powtarzam..................... nikt nikogo nie zostawia dla próżni i niczego........... Jak małpa nie puści gałęzi zanim nie chwyci drugiej!!! Ma na bank inną, od cała przyczyna!!

szz to radzę Ci się wyprowadzić jeśli mieszkacie razem, a jak nie to sprawa latwiejsza, po prostu ograniczyc kontakty. bo tylko wtedy on i Ty sie dowiecie czy wam zalezy, czy sie kochacie itd. ale od razu mowie, przygotuj sie na najgorsze. ja przygotowana nie bylam, ale żyję :P

"nikt nikogo nie zostawia dla próżni i niczego" - zgadza się. zostawiają np dla świętego spokoju :) wolności... itd.

Gość asgjdsgdsgghd.........
"nikt nikogo nie zostawia dla próżni i niczego" - zgadza się. zostawiają np dla świętego spokoju wolności... itd. Zostawia jak ma coś w zanadrzu!! Dla świętego spokoju i wolności, nie słyszałam o takim zjawisku osobiście!! Święty spokój i wolność jeżeli masz na myśli 2 osoba, to tak!!

Gość Samuel Johasis Shon
jestem Mużinem, szukami żoni i obywatilstwa polckiego - koszti 8 tysi $ :) :) zapewniam niezapmnine nicnie chwyle w czosie mażenstwa free Pisczcie Drogi Pani

to malo slyszalas. ogolnie po stylu jakim piszesz domniemam, ze jestes jakas gowniarą. wiec wybacz ale uwazam ze dyskusja z toba nie ma sensu :)