Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do katolików

Czy wierzy się w siłe modlitwy?

Polecane posty

Gość do katolików

Np. święty Antoni jest patronem rzeczy zgubionych, za każdym razem jak coś zgubiłam pomogdliłam się do św. Antoniego i po jakimś czasie w końcu się to znalazło. Różaniec odmawiam codziennie. Koronke odmawiam codziennie. A także książeczka gdzie jest 15 modlitw - nazywa się tajemnice szczęścia.

Gość do katolików
Jak nie ma jak jest. Ja po każdej modlitwie czuje się zdrowsza i lepsza :)

Gość beatrycze1u
fajnie że tyle sie modlisz, ja się czasami nie mogę zmusić żeby odmowić ojcze nasz :o

Gość szz
to pomódl sie za mnie, zebym znowu była najwazniejsza dla swojego faceta. Modliłam sie kiedys ale to nic nie dawalo, teraz sama nie wiem czy wierze czy nie

Gość do katolików
Codziennie rano odmawiam pacierz: Wierze w Boga, Ojcze Nasz, Zdrowas Mario, Pod Twoja obrone, Aniele Strozu, O Moj Jezu, oraz Chwala Ojcu i Synowi i Duchowie swietemu. To tak kolo godziny szostej, gdy ide do pracy modle sie do sw.jana bosco, judy tadeusza, barbary, jozefa, franciszka, elzbiety i judy tadeusza. O godzinie 15 odmawiam koronke do Milosierdzia Bozego Potem tajemnice szczescia (15 modlitw) I o 21 odmawiam rozaniec A przed snem odmawiam pacierz

I tak trzeba , Bog stworzyl nas z milosci i mamy przezyc to zycie najlepiej jak mozemy .Jestesmy tutaj pielgrzymami w drodze do wiecznosci .Mamy 10 przykazan Boskich ,i powinnismy zyc tak zeby Bogu sie nasze zycie podobalo.

Aseksualny impotent mowisz ze Boga nie ma .To kto cie stworzyl ? Wyleciales sroce z pod ogona ? Ale ta sroke tez Bog stworzyl .

Gość cjklVCs
impotent skąd wiesz że nie ma? to ze go nie widziałeś nie znaczy że go nie ma

Gość gth5h5h
ech a dinozaury?? po co dinozaury byly Bogu?

Gość ile wiecie tyle zjecie
tak, ja wierzę w siłę modlitwy ;) przetestowałam wiele razy

Gość fgvdfgdf
nic dziwnego ze czujeszsie lepiej po modliwtwie. modlitwa to nic innego jak medytacja. gdybys nie klepala zdrowasiek a zaczela skupiac sie na oiddechu tak przez 15-20 min dziennie czulabys doslownie to samo. ja wierze w Boga ale nie wierze w kosciol. modlie sie tylko jak mam potrzebe..i nie klepie przy tym regulek, modlitwa jest z mojego serca

Fgvdfgdf Jak to nie wierzysz w kosciol ? przeciez jak jestes wierzaca to jestes czescia kosciola .Bo wszyscy wierzacy tworza koscol. Kazdy ochrzczony nalezy do koscola, jest jego czescia .