Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dezorientacja

dziwne bóle w podbrzuszu po okresie

Polecane posty

Gość dezorientacja

Wiem, ze pewnie się będę powtarzać i były już podobne tematy, ale może jedne wiecej nie zaszkodzi i rozwieje trochę moich wątpliwości. Niedawno zaczełam wspołżyć. Ostatni stosunek był w połowie lipca z zabezpieczeniem prezer bez kończenia w. Dodam że od jakiegoś czasu mam problamy gastryczne, zawsze coś zoładkiem. Dostałma w lipcu @ normalny przebieg. Ale po tym jak śkończyła się @ pobolewał mnie brzuhc na dole j (kłucie) jak przed okresem pare dni, wziełam nospe i przeszło. W sierpniu tez miałam @ bez problmeu nawet bez większego spożnienia, Ale znowu powtarza się to samo co miesiąc temu. Boli mnei podbrzusze i i utrzymuje się to od 4 dni. Dodatkowo czuje ciężkośc w żołądku jak coś zjem od razu mi sie odbija. wszystko na raz się nałożyło ;/ Do własnego spokoju zrobiłam wczoraj test - 1 kreska. Ale nadal nie daje mi to wytchnienia. Już nawet myślę że może test się myli bo nie wiem co mam o tym bólu sądzić. Jak myśłicie co to może oznaczać?

moim zdaniem ciążę urojoną i nie piszę tego złośliwie. Stosunek 2mies. temu, bez wytrysku, z prezerwatywą i Ty podejrzewasz ciążę? jeśli nie wierzysz w test, idź do ginekologa

Przestań się tym stresować, staraj się o tym nie myśleć - minie jak ręką odjął! Naprawdę! :)

Nie przejmuj się! :) Ja też miewam takie bóle - zawsze przed i PO okresie boli mnie podbrzusze :) Nigdy nie wiedziałam dlaczego, ale później okazało się, że to z powodu stresu, czy wysiłku fizycznego :) Tak, więc wydaje mi się, że nie ma się co bać :)

Dokładnie, to wszystko z powodu stresu i Twoich "urojeń"! Choć przyznam nieśmiało, że też tak kiedyś miałam...z pół roku :O dzień w dzień okropne bóle brzucha, skopane samopoczucie, ogółem masakra... Ale w końcu doszło do mnie, że tak nie można i już dawno nie miałam takich dolegliwości;) życzę powodzenia w odrzucaniu złych myśli!