Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexie22

dlaczego faceci nie chcą się wiązać z atrakcyjnymi kobietami???

Polecane posty

akronimu sory ale te słowa to ty włożyleś w moje klawisze a co miałam do cholery napisać??? skłamać żebyście się nie obruszyli, że się panoszę? nie w tym sęk chyba no nie? jest jak jest urodziłam się sobą a nie brzydulą betty z telenoweli czy jakimś innym gizmo czy miriam z ku*asem

Gość Facet43_1
Hehe - nie moge. Jestesmy swiadkami tworzenia dwoosobowego kolka wzajemnej adoracji. Jak to wszystko mozna sobie ladnie wytlumaczyc... Ten z nizszych warstw startuje, bo nie ma nic do stracenia, a ten z wyzszych sie wami nie zainteresuje, bo wasze miejsce jest w nizszych warstwach, a nie tam, gdzie jego miejsce. Faceci wola kobiety realnie spogladajace na swiat, a nie bujajace w oblokach smoki.

Gość JAN POWAŻNY
Jestem przystojnym, inteligentnym mężczyzną. Poszukuję mądrej i inteligentnej, ale najważniejsze, żeby była ATRAKCYJNA. Umówisz się ze mną autorko? Napisałaś, że jesteś atrakcyjną kobietą. Ja też tak napisałem - pasujemy do siebie idealnie. Też jestem niezwykle atrakcyjny, ale nie mam kobiety. Ale jestem bardzo atrakcyjny za to. Nie mam kobiety jeszcze, bo nie zauważyłem nic wartego mnie. Widzę same z dolnych warstw społecznych, jakieś takie robaczki. Ja szukam ATRAKCYJNEJ kobiety takiej jak ja. No i żeby była na poziomie takim jak ja, ale musi być atrakcyjna! Umówisz się ze mną? Ale musisz być atrakcyjna!

Gość PaulinkaCalineczka
Oplułam monitor kawą. Autorka chyba faktycznie przesadza z samooceną. Jeszcze takiej osobistości na tym forum nie było, a były już różne.

janie powazny smiem twierdzić, iz twoja wypowiedź ma drugie dno, mam rację? w sumie jesli o to ci chodziło to zrozumiałam ale to mam zrobic? udawać skromną? byc może ta pewność siebie jest wymalowana na mojej twarzy ale i tak staram się to przykryć i ubieram sie skromnie a nie jakieś tam szpile i dekolty,a nawet jak staram się nie być zarozumiałam to i tak jestem z gory oceniona, że taka jestem, przez moja powierzchowność

A ja jednak myslę, że jest w tym coś o czym ona piszę. Sam łapałem się wielokrotnie na tym, że trzymałem dystans do bardzo atrakcyjnych dziewczyn. Jakby myśląc, że nie ma się co nią interesować bo ona i tak ma 100 adoratorów, bo i tak nie mam szans, na pewno w kolejce ustawiają się piękni i bogaci. Ale tak sobie myślę, że atrakcyjna kobieta może oczekiwać jednak czegoś innego, może normalnego gościa.

Gość weweweqweqw
jestes strasznie przemądrzala poza tym watpie ze jestes taka super atrakcyjna. zmyj ze swojego ryja tonę tapety, ubierz sie zwyczajnie, bedziesz wygladac jak szara mysz i tyle w temacie twojej atrakcyjnosci 🖐️

gokyo trafiłeś w sedno a ty kolego wewew coś tam wcale nie mam tapety na twarzy i ubieram się normalnie tzn, jeansy i koszulka i tyle i jak wspominałam wczesniej nie mam tlenionych włosków nie jestem solariskiem i nie chodze w tipsach

jak sie uwazasz za taka atrakcyjna to moze jestes pusta :D atrakcyjnosc sluzy do jednego a charakter/ogólnie osobowość do czegoś innego...nie znam faceta ktory chce być z barbie,jedynie co chca to...wiadomo co tu wpisać :P ja jestem przecietna,figure mam i dbam o siebie,wiecej chyba mam w głowie :P i nie narzekałam na powodzenie i nadal je mam u roznych facetow. Mam dużo znajomych i z tego co słyszę to nie lubią takich panienek ktore o swoim wygladzie pieprza

Gość Taki jeden ziom :P
Dobrze powiedziane saleminkaa8!

Gość brunett____
Panowie czesto boja sie odzucenia od adnej kobiety..mysla ze nie maja szans itp dlatego tak jest...alo mysla ze juz zajeta:)

Gość Akronimu
Atrakcyjna kobieta samotna? Gdzie? Piszę się na to! Oby tylko nie było tak jak zwykle - atrakcyjna na forum... czyli tępa, gruba i brzydka...

Gość Akronimu
ale i tak wole siem tarzać w moim gównie !!

Gość agrafffkaaaa
Fajnie, ale co w związku z tym? Rozumiem, że poprzez podszyw próbujesz to wyrazić, ale się wstydzić spod swojego nicka?

Gość Jankessssss
Całe życie marzę o atrakcyjnej, a tu z takimi tekstami wyskakują, że to niby chłopaki nie chcą atrakcyjnych. Chłopaki pragną atrakcyjnych kobiet, ale pod warunkiem, że jest ona ATRAKCYJNA, a nie tylko atrakcyjna dla siebie - może autorka ma coś z samooceną po prostu

Gość taka jedna maryśka
Autorko, a jak opisałabyś swoją osobowość? Jesteś życzliwa dla ludzi? Dobrze ich traktujesz? Łatwo i przyjemnie się z Tobą rozmawia? Jesteś lojalna? Jesteś dobrą przyjaciółką? Jeśli dobrze zgaduję wiek po nicku, to jestem od Ciebie pięć lat starsza :). Co najmniej raz w życiu zdarzyło mi się zupełnie stracić zainteresowanie facetem, który był - owszem - przystojny i inteligentny, ale miałam wątpliwości co do tego jakim jest człowiekiem. Z moim chłopakiem na odwrót (świeży dość związek bo kilkumiesięczny - tf tfu odpukać, zeby nie zapeszyć.. ;) ), z wyglądu na początku wydawał mi się niezły ale bez szczególnego szału, natomiast poleciałam na genialną osobowość. Efekt jest taki, że z każdym dniem podoba mi się bardziej, z nikim w życiu nie było mi tak dobrze i nie rozumiem, w jaki sposób na początku mogłam uważać, że z wyglądu jest zaledwie ok :)