Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka2453

szok,zerwalam z kolezanka kontakt bo waze 85 kg :/

Polecane posty

Gość zalamka2453

nie moge w to uwierzyc,poznalam ja na face book ,mila dziewczyna mlodsza o rok,pisalysmy na gg przez 6 miesiecy ,gadalysmy o wszystkim i opowiadalam jej o moich problemach i rodzinie,ona to samo...nie dawno gadalysmy cos o wadze a ja wspomnialam ze chce zaczac diete i sport no i jej powiedzialam ze waze 85 kg,mialam do niej jechac na kilka dni pozniej ona do mnie,po tym jak sie dowiedziala o mojej wadze powiedziala ze narazie nie chce sie ze mna spotkac i mozemy pisac tylko na gg,bo ona nie bardzo lubi gdzies pojsc z gruba osoba i ze ludzie dziwnie patrza wtedy,a na dodatku prosila mnie zebym sie nie obrazila,ja oczywiscie od tamtej rozmowy juz z nia nie pisze bo stwierdzilam ze to pusta osoba,myslalam ze moze tak mi powiedziala bo nie chce zebym do niej jechala? nie rozumiem jak mozna tak komus powiedziec :( jestem zalamana bo czulam ze jestem jakas gorsza :(

Gość Hulaj duszaa
Moim zdaniem powinnaś się cieszyć! ...że teraz, a nie potem dowiedziałąś się co to za osoba... Szkoda czasu, szkoda nerwów :*

Gość gfghjkl
Dokładnie. Pusta, głupia dziewczyna. Ocenia ludzi tylko po wyglądzie :O Bardzo dobrze, że się Wam kontakt urywa !!!!

Ja na twoim miejscu tak samo bym zrobiła, nie pisała bym juz do niej i miała ja gdzieś. Nie wiem gdzie ona mieszka, że na grubsze osoby patrzy sie krzywo? Sama nie jestem za szczupła, ale jakby mi ktoś powiedział, że ma coś do mojej wagi to powiedziałabym co o tym myśle ;).