Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamatkajestembardz

moja corka jest prostytutka...:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Zaraz mi ktoś powie, że to marne prowo niestety!!!!!!!!!!!!! jestem tak wkurwiona na ta gowniare now dupie jej sie poprzewracalo wychowuje ja sama -niestety nigdy niebrakowalo nam pieniedzy ja obecnie pracuje jako sekretarka zarabiam nawet dobrze do tego dwa razy w tygodniu dorabiam sobie wieczorami w pubie lubie tlumy i taka praca jest spoko noi kaska dodatkowa moja corka ma 17 lat ostatnio zauwazylam, ze ma nowe rzeczy a to telefon drogie kosmetyki niewiedzialam oco chodzi ale bogu dzieki w bloku mamy baaardzo wscibska sasiadke ktora tym razem chyba uratowala mi zycie, bo powiedziala ze widziala mloda jak stala z jakims facetem ubrana wyzywajaco a pozniej wsiadla do auta i za godzine wrocila spowrotem w to samo miejsce no szlag mnie trafi!!!!!!!!!!!!!!! ona wyglada na starsza ale pytanie CZEMU!!!!nie tak ja wychowalam!!!!!!!noz kurwa!!!!!!!zawsze jej mowilam o szacunku antykoncepcji uczyla sie bardzo dobrze zachowania wzorowe, ale odkad poszla do liceum sie troszke zmienila przez te kurwy z bloku co z patologii pochodza i loda chlopakowi zrobia za blanta ja mam 35 lat zaszlam w ciaze szybko, ale niestety moj maz umarl po 7 latach na raka jestem zalamana co ja mam zrobic !!

Gość Henio.
Gratulejszyn !

moze jej brakuje meskiej reki??? bo niemiala ojca?? ale ja niechcialam sie z nikim wiazac nigdy tez nieprzyprowadzalam sobie facetow do domu, jestem na ogol kulturalna no tylko teraz mnie ponioslo poczekam az wroci z wycieczi bo wczoraj pojechala, ale co ona moze tam wyrabiac z chlopakami???zawsze mialam z nia swietny kontat zawsze mi sie zwierzala ja zreszta jej tez ja niewiem czy ona sie probuje dowartosciowac?

Gość apolinary zapładniacz
jedna drugiej warta kury smierdzące obie

napisalam jej esemesa ze o wszystkim wiem NIECH WIE NIECH SIE BOI!!!! nieno ja rozstrzaskam chyba ja sie brzydze taim czyms teraz sie nia brzydze jak ja moglam urodzic taka isiote??dziwke urodzilam???boze za jakie grzeczy ja bym zrozumiala chlopaka miec spotykac sie z nim ten 1 raz czy cos ALE SIE KURWIC!!!!!NIEPOPIERAM TEGO wpierdole jej bede zaprowadzala i dobierala ze szkoly i zero wychodzenia z domu a po 18tce niech sie kurwi niech robi co chce pod moim dachem tego niebedzie zobaczymy na jak dlugo sobie poradzi takim zarabianiem noz kurwa przepraszal ale musialam sie wyzalic

Gość pan prezerwatywa
jestes alkoholiczką

przepraszam za bledy, ale jestem rozstrzesiona maz sie pewnie w grobie przewraca a jaki wstyd na osiedlu jaka ona mi opinie przez to robi

Spokojnie. Powiedz jej, żeby robiła badania chociaż i była cywilizowaną dziwencyją. Największe obawy to to, że dziecko marnuje sobie życie. Owszem, nigdy nie zaakceptujesz jej fachu ale możesz przynajmniej trochę pomóc i poczuć się lepiej, że twoja córka to elita płatnej miłości. Zarobi na twoją emeryturę.

niepije alkochol doprowadzil do tego ze moj tata mial zawal od tamtego czasu nawet piwka nieruszam pale fajki

ludzie czy wy nierozumiecie?????????????????????postawcie sie w mojej sytuacji jakby wasze dziecko oczko kochane w glowie ktore zescie rodzili wychowywali przebierali wyczekiwali po 17 latach okazalo sie ze jest gejem, kurwi sie czy cos litosci ja niewiem ja niebede z nia rozmawiac dostanie wpierdol!!!!! poprostu tak sie z takimi robi inaczej sie niestety nienauczy nigdy jej niebilam tylko klapsy jakies kary ale wychodze z siebie

Gość adolf hustler
opanuj się ,może się okazać ,że jeszcze cie będzie utrzymywać

Gość 44050603=245
Kobieto ,nie potrafisz być autorytetem dla dziecka, nie potrafisz wzbudzić respektu tylko plujesz się jak rozhisteryzowana idiotka. Twoje dziecko już jest zdemoralizowana, bo w tym wieku już niczego jej nie nauczysz. Brak ojca to brak silnej ręki, takie dzieci często są kurwami albo ćpunami. dlatego że mają uległą matkę która na wszystko pozwala. Powinnaś był pełnić rolę też faceta i nie tylko głaskać ale wymagać ,tępić kłamstwo, nielojalność, brak szacunku. Twoja córka cię nie szanuje i ma w dupie co o niej myslisz co myślą o niej inni . Musiała mieć lajtowe życie a teraz jej się nudzi.

Gość 44050603=245
widocznie córeczka gdzieś zaobserwowała podobne zachowania matki, pociąg do kurestwa, bo dzieci uczą się z zachowań dorosłych a nie ich pustego gadania

Gość Na tych torach ja i Ty
To niech sie chociaz doklada do domu ze 300 zł!

Gość MArilenka
Ale mi CIebie szkoda autorko. Na pewno nie zasluzylas sobie na to. Taka dziewuszysko droge sobie wybralo. I nie ma ze ktos ja zmusil, albo zbajerowal. SAma wybrala, ma juz swoje lata i wie co dobre a co zle. NAjgorsze ze to nie z glodu, tylko z wyrachowania, taka prawdziwa prostytuta, zeby tylko wiecej miec sie kurwi. BIedna z CIebie matka!

Gość ona_matka
mam ten sam problem z córką i wiem, że dużo w tym mojej winy.... teraz już za późno... daremne żale, próżny trud........ mogę tylko nauczyć się z tym żyć............................ ale czemu to takie trudne....

Dodam, że mam 19 lat, a ona ma 9 lat.

Gość halo nie do wiary
a może byś najpierw z córką porozmawiała i zapytała, czy to prawda, a nie słuchała sąsiadki. baba coś tam wypatrzyła zza firanki i już sobie całą historię napisała, a ty łykasz wszystko jak pelikan. a jeśli to prawda, no to sorry, ale na pewno jest w tym i twoja wina, bo w normalnych domach takie historie się nie zdarzają, więc zanim córce wpierdolisz to może się zastanów, czy ty byłaś tak całkiem w porządku i niczego nie zawaliłaś.

NAPRAWDĘ WSPÓŁCZUJE.NIE CHCIAŁABYM BYĆ NA TWOIM MIEJSCU.TEŻ MAM CÓRKE I ŻYJE NADZIEJĄ ŻE NIE BĘDZIE ROBIĆ TAKICH GŁUPOT!POROZMAWIAJ SPOKOJNIE Z CÓRKĄ I POSTARAJ SIĘ JEJ WYTŁUMACZYĆ JAKIE SĄ KONSEKWENCJE JEJ POCZYNAŃ.PRZECIEŻ ONA SIEBIE SAMĄ NISZCZY -POWODZENIA

Gość grdtdtdr
temat jest sprzed roku ogarnijcie dupy

Gość gość
jeżeli skończy 18 lat i będzie chciała to robić, to co wam do tego? zawód jak każdy inny.. każdy zawód niesie ze sobą jakieś choroby zawodowe tak zwane.. ale trzeba też szanować swoje ciało.. wg. mnie prostytutka z zarobkami np. 15 000 zł bardziej szanuje swoje ciało niż pracownik biurowy za 2000 zł...

Gość gość
żryj góówno HIM ty bezrobotna szmato bez mózgu!!!!!!!

Gość gość
21.41 Tak napisać może tylko alfons, sutenera lub osoba z totalnie zniszczoną psychiką.