Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

Jak zaakceptowac własne cialo??:(:(

Polecane posty

Witajcie mam na imie Magda mam 20 lat waze 75 kg wzrostu mam 169cm:(:(:( mam ogromny celulit na nogach niemam ochoty wychodzic z domu popadam chyba w depresjie do tego staram sie z moim chlopakiem o dziecko juz 3 miesiace i nic czy to moze byc spowodowane moja tusza?

Gość kurcze no
postaraj sie cieszyc tym co masz ,niektore jeszcze gorzej wygladaja i zyja z tym bez problemu

Gość eh no nigdy nie jest za późno
aby cos zmienić.... nie musisz sie od razu nastawiać na chudniecie... ale spróbuj zmienić dietę na lżejszą, więcej warzyw, owoców- teraz sezon w pełni to można zaszaleć...np. brzoskwinie maja dużo magnezu, który pomaga na stres.... może poczujesz się lepiej, nabierzesz nowej energii i chęci życia, a i w ciążę łatwiej zajść z lepszym nastawieniem i na zdrowsze diecie....

Gość słonik z wąsami ....
no i ty sie dziwisz ze w ciązy nie mozesz zajsc czasami jest problem w duzej nadwadze

Gość słonik z wąsami ....
jestes ładna bez 2 zdan naprawde a moze ty masz depresie co

Gość hahaha mam to samo co
a jak z hormonami? mozesz PCOS? skoro masz nadwage i nie mozesz zajsc w ciaze... masz regularne cykle?

hmm wlasnie sie tego boje dzisiaj wzielam sobie dzien wolnego w pracy i caly dzien siedze w domu i czytam rozne artykuly na temat planowania ciazy:(:(:( bardzo sie martwie

Gość mysza2c
też nie byłam zadowolona ze swojego ciała, cellulitis był widoczny strasznie, bez ściskania ud i tyłka pomyślałam sobie, że stara jestem niedługo trzeba będzie myśleć o dziecku ale może lepiej zanim przyjdzie decyzja na nie, wezmę się za siebie i wzięłam fitness + zdrowe odżywianie myślę że teraz jestem lepiej przygotowana na ewentualną ciążę, a przynajmniej jeśli przytyję to do stanu sprzed schudnięcia (tak myślę) a nie dodając sobie kilogramów i tłuszczu do tego co miałam

teraz spojrzalam na Twoje zdjecie. Dziewczyno, jestes sliczna i masz fajna figurke! wiesz, ja tez mam kilka kg za duzo ale uwierz, ze mozna czuc si naprawde sexy :). ja mam 67 kg przy 167 ale wszystko idzie w uda i tylek wiec czuje sie jak slon ale moj facet je uwielbia wiec i ja je polubilam ;). dla Twojego chlopaka na pewno jestes najpiekniejsza!

Gość czyjhbfvjdbj
Ja zachodząc w ciąże wazyłam 88 kg przy 172 cm. Zaszłam w pierwszym miesiącu starań ;)

Gość mysza2c
od miałczenia sam nie zniknie

Czyli niekoniecznie przez to ze jestm gruba nie moge zajsc w ciaze??:( ja juz sobie tak tłumacze

idz do lekarza, zbadaj prolaktyne i inne hormony :). bedzie dobrze!

zrob sobie dietke, dodaj sport i na pewno kilka kg zrzucisz. wteyd poczujesz o wiele lepiej, przede wszystkim psychicznie.

Gość mysza2c
gruba to jest moja siostra z metrem w pasie, a Ty wyglądasz normalnie bynajmniej to widać na zdjęciach, które i tak są beznadziejne i nie pokazują normalnie Twojej sylwetki przyczyny problemów zajścia w ciąże szukałabym gdzie indziej

ja najlepiej czuje sie na diecie wg grupy krwi :). cos w tym musi byc bo czlowiek sie nie glodzi a naprawde chudnie i dobrze sie czuje. polecam!

Kochana, liczy sie co jesz. najlepiej mocno ograniczyc weglowodany, nie przesadzac z nabialem (nadmiar zmienia sie w tluszcz), jest te 5 razy dziennie, pic wode i zielona herbate. wierz mi, dziala. ja tak robilam przy pierwszym odchudzaniu i dzieki temu schudlam 18 kg w 5 miesiecy

dziekuje. trzymam kciuki za Ciebie:)

nic konkretnego :). tak sobie przegladam i zobaczylam Twoj topic. zawsze mialam ten sam problem wiec naprawde rozumiem