Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba powinnas

przerywany

Polecane posty

Gość chyba powinnas
sorki nie doczytalm , myślałam,ze to jego dzieci. eh to ty już masz dzieciaki.

Gość czyjhbfvjdbj
4 lata przerywanego stosunku i nic. Pełne stosunki w czasie jednego miesiąca i udało się nam :) Zaszłam w ciąże, urodziłam. Później znowu przerywane przez 3 lata i przerwa ;) Po 2 miesiącach zaszłam w drugą ciąże :) Niby to nie metoda antykoncepcyjna ale jednak chyba jakaś jest :P

narzeczony ma 24, też by już chciał tylko myśli trzezwo chce najpierw slubu i ma racje :) ja tez specjalnie nie planuje ale juz mówiłam jakbym wpadła nie płakałabym... :)

witam :) my przez ponad 3 lata stosowaliśmy te "nie-metode" i nie mielismy bobaska. w koncu uznalismy ze moglibysmy juz zostac rodzicami ale tak powiedzmy za 2-3 mies sie postarac. mialam jeszcze wziac ostatnia dawke szczepionki na wzw zzanim zajde ale nie zdazylam... okazalo sie ze pierwszy cykl w ktorym (przez moja nieuwage bo oprocz przerywanego prowadze obserwacje cyklu i pomieszalo mi sie ;p) poszalelismy i na dniach urodzi sie nasze dzieciatko :) dla nas to polaczenie bylo skuteczne dopoki tego chcielismy bo potem po prostu uzalismy ze co ma byc to bedzie :)

Gość inga1304
Mam koleżankę, która uważa już 8 lat i mówi, że nie uważała tylko 2 razy w życiu no i ma 2 dzieci :) Ja uważam już 3 rok, nie uważałam jeden raz i mam jedno dziecko :P Więc może i jest to jakaś metoda :P W każdym razie po 2 dziecku o ile takie będzie przerzucę się na bardziej wiarygodną metodę ;)

Zawsze piszę TO JEST metoda dobra ALE facet musi UMIEĆ! Te wszystkie wpadki na przerywanym wynikaja wg. mnie tylko z pomyłki faceta do której się nie przyzna. Zreszta widac po wielu dziewczynach co tu napisały :) U nas dokładnie tak samo , całe lata przerywanego o każdej porze cyklu. W pierwszym cyklu jak poszliśmy na całość zaszłam w ciąże :) Więc dla nas jak najbardziej jest to skuteczna metoda.

Gość chyba powinnas
faktycznie chyba cos w tym jest, bo u nas to już ponad 10 lat i brak ciązy

Gość ja pani wasza
ja stosuje te metode juz 9 rok jak narazie skutecznie wiec to dziala ale duzo zalezy od partnera czy zdazy

Gość nźćń
U nas 5 lat przerywanego sexu i mamy jedno dziecko o które świadomie się staraliśmy czyli 2 miesiące z pełnymi stosunkami ;) Moi rodzicie 25 lat uprawiają sex przerywany a mają dwójkę dzieci zaplanowanych :D Poważnie !

Gość Ewwwwula
4 lata przerywanego bez wpadki:) Kurcze a juz zastanawialam sie czy z ktoryms z nas moze jest cos nie tak, ze do tej pory nie wpadlismy ale widze sporo jest takich par:)

Gość chyba powinnas
ja tez troche spokojnijsza jestem bo też balam się,że ze mną albo z mężem cos nie teges.

Gość Ewwwwula
chociaz slyszałam teorie ze częsc meżczyzn przed wytryskiem wydziela duzo preejakulatu w ktorym są zywe plemniki a częsc nie wydziela go wogole. Moze wiec skutecznosc stosunku przerywanego zalezy po prostu od meskiej fizjologii. I przyznam ze moj facet preejakulatu nie wydziela wiec moze cos w tym jest

no cóż dostałam dziś okres :( spóźnił się 5 dni ale jest. Więc u nas przerywany też działa :( świadomie to jeszcze 2-3 lata przerywanego przede mną, a z wpadki bym się cieszyła :)

kwiatek to po prostu zafundujcie sobie swiadoma wpadke :D co ma byc to bedzie i tyle, nie spinajcie sie przed finalem i powinno sie udac :) nigdy nie jest dobry moment na dziecko, zawsze cos, a tak przynajmniej decyzja sama zapadnie :)