Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiavongosia

Ankieta dot. reklam społecznych na studia

Polecane posty

Mam do Was prośbę o udzielenie odpowiedzi na kilka zamieszczonych niżej pytań. Potrzebne jest mi to w związku z pracą wykonywaną na studia. 1. Co rozumiesz pod pojęciem "kontrowersyjna reklama społeczna"? 2. Jakie znasz polskie reklamy społeczne? Jeśli tak to jakie? 3. Jakie polskie reklamy społeczne uważasz za najbardziej kontrowersyjne i dlaczego? 4. Co, Twoim zdaniem, nie powinno się znaleźć w żadnej reklamie (tzn. jakich treści nie powinna ona poruszać?) 5. Jakie są główne dziedziny które reklama społeczna powinna promować? 6. Gdzie najczęściej spotykasz się z kontrowersyjnymi reklamami społecznymi? (np. w radiu/telewizji/Internecie/gazecie itp). 7. Jak często spotykasz się z kontrowersyjną reklamą społeczną? 8. Czym, według Ciebie, powinna charakteryzować się dobra reklama społeczna? 9. Czy, Twoim zdaniem, stopień kontrowersyjności reklamy społecznej ma wpływ na stopień w jakim wywrze ona odpowiednie zmiany na odbiorcy reklamy? 10. Jaki jest Twój własny stosunek do kontrowersyjnych reklam społecznych? 11. Czy istnieje jakakolwiek polska społeczna reklama kontrowersyjna dzięki której Twój stosunek do jakiejś kwestii uległ zmianie? 12. Czy uważasz, że kontrowersyjne reklamy społeczne odnoszą skutek? 13. Czy uważasz, że w polskiej reklamie społecznej potrzebne jest użycie kontrowersyjnych elementów? 14. Proszę podać swoją płeć. 15. Proszę podać swój wiek. 16. Proszę podać czy pochodzisz ze wsi/ małego miasta/ średniego miasta / dużego miasta? 17. Proszę podać stopień swojego wykształcenia (podstawowe / pogimnazjalne / średnie (policealne) / pomaturalne / wyższe / podyplomowe. Parę pytań ściągnęłam z Internetu. Obrona niedługo także mam nadzieję, że pomożecie i życze miłego wieczoru:)

Gość dsdsdsdsdsdsd
kochana ja juz od lat nie ogladam reklam, a jak slucham radia czy ogladam tv i są reklamy to szybko sciszam albo zmieniam stacje. nie widzialam zadnej reklamy od dawien dawna :D rzygam juz reklamami, nawet jak ide ulicą to nie patrze na bilboardy 🖐️

Gość dsdsdsdsdsdsd
a na necie oczywiscie reklamy blokuję odpowiednimi programami ;)