Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZESTRASZONA....

BOJE SIE BYC SAMA W DOMU:(

Polecane posty

Gość PRZESTRASZONA....

HEJ JESTEMSAMA MAZ WROCI DOPIERO O 24 TAKA PRACA A JA SIE BOJE SIEDZIEC SAMA:( KOLEZANKA MIALA WPASC ALE TEZ ZOSTALA DLUZEJ W PRACY ,SIOSTRA WYJECHALA NA WEEKEND.. NIEWIEM CZEGO SIE BOJE, ALE CIAGLE NASLUCHUJE I SIE ROZGLADAM:( W DZIEN JEST OK ALE JAK PRZYJDZIE WIECZOR TO JEST KOSZMAR:(

Gość adolf hustler
uważaj bo z piwnicy może coś się przypałętać,dzisiaj jest dobra pora na dziwne rzeczy

Gość bimka
a mieszkasz w domu czy w bloku

a czego sie boisz? do sasiadow daleko? ja mioeszkam sama od czerwca bo maz w holandii a wroci w grudniu dopiero.... i do tego mieszkamy pod lasem.. ale mnie trudno przestraszyc.

Gość PRZESTRASZONA....
W BLOKU.. WIEM ZE DUZO OSOB TEGO NIEROZUMIE I SIE NIE DZIWIE ALE JUZ TAK MAM:(

Gość ja też się bałam
jak ja jestem sama w domu to nigdy, przenigdy nie mam ciszy :D musi grać radyjko - wtedy te podejrzane dźwięki nie są takie groźne bo dom i meble czasami skrzypią :P

Gość adolf hustler
w bloku to dopiero dzieją sie dziwne rzeczy zwłaszcza jak stoji na dawnym cmentarzysku

Gość bimka
ja sie sama nie boje w wiezowcu ,ale kurcze mieszkalam kiedys sama w domku pod lasem,masakram nasłuchiwałam i tylko czekałam az ktos zacznie pukac miw okno lub ...

Gość PRZESTRASZONA....
JEST COS ZE MNA NIE TAK DO 5 LAT MIESZKALM Z MATKA I OJCEM ALKOCHOLIKIEMK ,CIAGLE MNIE WSZYSTKIM STRASZYLI MIELISMY JEDEN POKOJ I CIAGLE OGLADALI HORRORY I JA RAZEM Z NIMI, POTEM TRAFILAM DO RODZINY ZASTEPCZEJ ALE JUZ JAKO DZIECKO MIALAM LEKI BALAM SIE BYC SAMA W DOMU ,NA POLU GDY BYLO CIEMNO... MOZE TO PRZEZ DZIECINSTWO? JUZ SAMA NIEWIEM ALE TO JEST POTWORNE:(

Gość vinyl dieser
[uważaj bo z piwnicy może coś się przypałętać,dzisiaj jest dobra pora na dziwne rzeczy]:D :D :D:classic_cool:

Gość PRZESTRASZONA....
BEZ GLUPICH KOMENTARZY TO NIEJEST SMIESZNE..

Gość no to to no
"Cały czas oglądali horrory"?uffffffff ludziom mało horroru w życiu to muszą jeszcze "dopychać":classic_cool:

Gość Versus V
Jak to ujełaś"na polu nocą"to prawie każdy się boi tak jak nocą w mieście idąc ogląda się za siebie i to raczej naturalna reakcja.U jednych poziom lęku jest tylko niższy a u innych wyższy. Pomocy specjalisty wymaga tylko taki który ma charakter ciągły, jest nieracjonalnie silny do ewentualnych okoliczność jakie go wyzwalają albo istnieje bez uchwytnej przyczyny.Jest też czasem problem natrętnego popadania w jakieś sugestie co do np "metafizycznej"rzekomo przyczyny jakichś zjawisk które nas otaczają i w lęk wprowadzają ale to uwierz mi naprawdę w większym lub mniejszym stopniu bzdura. Jedyne co może być groźne to człowiek dla człowieka i dlatego trzeba trzymać się pewnych zasad bezpieczeństwa jak zamykanie drzwi za sobą na zamek i nie otwieranie za przeproszeniem ch.wie komu tylko dlatego że puka. A my go nie znamy. Myślę że masz problem nerwicowy i że powinnaś poszukać pomocy u lekarza lub terapeuty bo to co napisałaś sugeruje prawdopodobna przyczynę tych wszystkich napięć jakie Samej w domu Ci utrudniają normalne funkcjonowanie. Pomoż sobie umiejętnie a uwierz że to wpłynie pozytywnie na jakość Twego życia!A co do reszty to pamiętaj że ostrożności nigdy nie za dużo-mam tu na myśli jakieś ryzyka społeczne a nie "duchy bieluchy"i inne takie tam:D Pozdrawiam!:classic_cool:

Gość PRZESTRASZONA....
DZIEKI VERSUS V ZA MĄDRA ODPOWIEDZ:)

Gość gość
Ponawiam temat.czy ktoś też ma tak ze się boi być samemu w domu ? Opowiem moja historie, mieszkam z mężem i małym dzieckiem, mąż pracuje od poniedziałku do piątku jeździ jako kierowca za granicę, ja siedzę w domu z dzieckiem w dzień jest ok ale na wieczór nie wiem czemu ale się boje, zamykam odrazu drzwi , boje się ciemności, nawet jak w którymś pokoju jest zapalone światło to zerkam czy nikogo tam nie ma, jak położę się spać to patrzę w ciemność i jeszcze gorzej się boje, chciałabym się nie bać bo mam dziecko i kiedyś może ono się bać a ja nie będę umiała mu pomóc,pomoże ktoś?

Gość gość
zaproś mnie, spawie że miną wszystkie lęki :D

Gość gość
Może ktoś inny się wypowie?