Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nailestarcza

na ile starcza internet 0,5gb w tel. ?

Polecane posty

Gość nailestarcza

Chcialabym wiedziec czy pakiet 0,5gb w tel. starczy mi do przegladania stron i odbierania poczty, aktualizowania pogody w tel. na miesiac ??? Jakie macie pakiety i do czego uzywacie internetu w tel ?

Gość :.. .. .:. .. ..:
lekko że starczy, no chyba że oglądasz filmiki typu yt to nie wiem

Gość rzut na klatę
500 mb spokojnie ci wystarczy na miesiąc przy takim użytkowaniu, ja "stołuję" w orange, z pobieraniem gier, muzyki i filmów 3gp i mp4 starcza mi 1gb

Gość nailestarcza
Dzieki wielkie za odp! Nie bede raczej ogladac nic na tel. takze teraz juz wiem ze 0,5gb bedzie wystarczajace :)

Gość taaaa jaasne
mam taki abonament pantera w orange gdzie mam wlasnie 0,5 Gb w limicie. I co? oglądałam po prostu strony w internecie, raz obejrzałam teledysk na youtube, kilka razy sprawdziłam maila. Wyszło to chyba niecała godzina korzystania z netu przez cały okres rozliczeniowy. I co przyszedł mi do zapłaty rachunek - abonament + jeszcze dodatkowo 120 zł za przesył danych z internetu. Tak więc po pierwszej zapłacie oduczyłam się już i z abonamentu, który w nazwie ma "internet bez limitu" już w telefonie nie korzystam

Gość statham
Zapisz się już teraz na testy internetu LTE i korzystaj z internetu w swoim smartfonie gdziekolwiek jesteś! > http://tr5d.pl/r/r5dkonkurs-lte