Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiórka1212

Zakochana w kochanku...

Polecane posty

Gość wiewiórka1212

Zakochałam się w swoim kochanku,chociaż na początku znajomości powiedzieliśmy sobie,że się nie angażujemy za mocno i nie zakochujemy się...jest mi z tym cholernie ciężko...mam męża,dziecko...żyje w dwóch światach...jak sobie z tym poradzić??

Co możemy Ci doradzić? Może powiedzieć kochankowi, możesz powiedzieć mężowi, cokolwiek nie zrobisz nie wyjdziesz z tego obronną ręką.

Dlaczego ludzie się zdradzają? :O Nojapierrdole (celowo pisane razem)

Bo tak wygodniej - na początku. Wiesz, złożyć wniosek rozwodowy nie mając "zaplecza" to nie lada wyzwanie :D

Gość karmazynka to ja
Mój kochanek mnie zostawił.Powiedział,że mnie kocha i chce związku albo odchodzi.Ja też go kocham. Ale związku nie mogę mu dać... Jestem załamana.Tęsknie, myśle ale nic nie mogę zrobić. Najgorsze jak dwoje ludzi się kocha ale i tak nie może byc razem.

Loooser - bo tak łatwiej, tylko potem jak wychodzą takie problemy egzystencjalne to się okazuje, że to był kiepski pomysł.

Gość karmazynka to ja
Ja ci powiem dlaczego (tak było u mnie)- wyobraz sobie ,że spatykasz swoja połówkę za późno... tj. jesteś już z kimś innym w stabilnym, dojrzałym związku. A jednak serce nie sługa -nie potrafisz trzymać się z daleka od kogoś kogo kochasz!!!!

Oczywiście, zakochałaś się od pierwszego wrażenia. Jasne :) Pomijamy fakt, że miłość to nie tylko motylki w brzuchu, a ktoś kto zdradza bo się zauroczył dojrzałej miłości raczej nigdy nie doświadczy.

Pierrdzielenie o Szopenie. Gdybym ja tak nie potrafił uczuć powstrzymywać to pewnie uganiałbym się za taką jedną aż po grób :P Poprostu niektóre z Was są słabe, słabiutkie.

Gość karmazynka to ja
może masz rację

Jak sie ma meza to sie pilnuje meza, a nie zawraca dupe sobie i facetowi ..Po co wy wychodzicie za maz ja nie wiem.I tylko zdrady ,zdrady zdrady .Patrzysz Panie Bozei nie grzmisz ..A ty sie teraz pytasz jak sobie poradzic? cierp cialo , kiedys chcialo.

Gość karmazynka to ja
ale ja nie mam męża...

Gość karmazynka to ja
ten kto nie był w takiej sytuacji nigdy nie zrozumie. i łatwo napisac "dajcie spokoj"

No ja nie rozumiem. Nie pasuje dotychczasowy partner... rozstajesz się z nim i wtedy możesz się bzykać z wszystkim co się rusza i nie ucieka na drzewo. W przeciwnym razie takich rzeczy się nie robi. To podłe, wstrętne, poprostu cios poniżej pasa.

Gość elejash
znajdz 3 i zostań ninja

Gość seksuolożka Gienia
I tak się rozwiedziesz z mężem z czasem!

Gość zakochana anna
gowno prawda