Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiotka

ciąża.?

Polecane posty

Gość pysiotka

Witam, potrzebuję Waszej pomocy dziewczęta.;) kilka słów wstępu: mam 23 lata, z moim mężczyzną jesteśmy już 4 lata. Temat : domniemana ciąża. Cóż, kochaliśmy się 2lub 3 dni po okresie bez zabezpieczenia, zdążył wyjąc, ale pociekło po pochwie... okresu niby spodziewam się około 20, lecz boję się. mam bóle w podbrzuszu, wyjaśnię, są to bóle, jakbym zrobiła za dużo brzuszków, taki jak zakwasy. utrzymuje się od kilku dni., czułe piersi, jestem ciągle senna. robiłam test, negatywny, aaale poprzedniego wieczoru wypiłam z przyjaciółmi 3 piwa, wróciłam do domu o 1, o 6 pobudka i od razu test ciążowy. Czy mógł się mylić.? aha, na teście było napisane, że wykrywa ciążę po tygodniu od ''zapłodnienia'', od naszego stosunku minęło 14 dni. czy to może być ciąża.?

niestety tak, plemniki kilka dni potrafią przeżyć w organizmie kobiety, a z tego co piszesz mogły się tam dostać... powtórz test a najlepiej udaj się do ginekologa..

Gość pysiotka
ale własnie nie wiem czy się dostały, bo wyjął, było na brzuch, i po prostu spłynęło na dół, ale szybko to starłam, nie czułam, żeby było w środku

Gość te rere
Mnie sie wydaje że nie jestes w ciazy. Po okresie sa dni niepłodne. A poza tym nie skonczyl przecież w Tobie. Kobieto, do gina i zacznij brac tabletki, frywolny sex zero stresu. Po co sie denerwowac

Gość aksjhdyuh
laska przed wyrryskiem jest sa jeszcze olemniki w wydzielinie z penisa wiec spoko ...ja tak zaszlam ..facet zdarzyl wyciagnac na sam wytrysk a niestety wczesniej juz plemniczki dzialaly:D

Gość te rere
To prawda, ale wbrew pozorom nie tak łatwo zajść w ciążę. Mnie sie wydaje ze Twoje dolegliwosci są efektem stresu. Może Zrób badanie betaa HGC i bedziesz pewna na 100%

Gość pysiotka
dzięki dziewczęta, mysle, że nie jestem jeszcze gotowa na to, aby być mamusią.:(

Gość coś za coś
jak idziesz z facetem do łózka to lepiej bądź gotowa na wszystko albo się zabezpieczaj