Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pomysłu na hobby

Zajęcie dla 26 latki

Polecane posty

Mam 26 lat i wydaje mi się że na wszystko jestem za stara. Mimo wszystko chciałabym znaleźc sobie jakieś zajęcie dodatkowe, bo niestety nic tylko praca i praca. Dodam że nie intersuje mnie siłownia czy fitness. Sport zawsze lubiłam owszem ale co w tym wieku mogę uprawiac? Nie wiem może macie jeszcze jakieś inne pomysły, chciałabym też poznac nowych ludzi, ale też aby to stało się moją pasją.

Gość monique83.04.26
zumba- nie typowy fitness a fajne dla kobiet /dziewczyn i mozna poznać energiczne i wesole osoby, zaprzyjaźnić sie, miec z kim wyjsc na kawke czy zakupy. nauka jezyka obcego- jakis fajny jezyk , ktory Ci podejdzie....ja np marzę o hiszpanskim.To motywuje i daje satysfakcje:cos dla siebie,dla rozwoju+ nowi znajomi na poziomie:] wycieczki za miasto: zawsze jacyś ludzie w kolo ;relaks i odpoczynek dla religijnych: jakieś grupy oazowe -też są ludzie , którzy czesto wyjezdzają , integruja sie , mają rekolekcje etc. jak cos mi jeszcze wpadnie to dopisze:D:D:D poki co ___kawka:D milego dnia

Dziękuje za pomysły :) myślałam o naucę jezyka właśnie hiszpańskiego ale też wolę ruch i raczej nie umiem usiedziec na miejscu :/

Gość Zostań pilotem wycieczek
do Hiszpanii :classic_cool: będzie i ruch i nauka języka.

Myślałam o tym ale niestety jest przesyt w tym zawodzie :/

Zawsze to jakieś wyjście ;) Nieważne pieniądze, ważna satysfakcja!

Gość Anittttttta
moim jedynym hobby jest siłownia lubie to zapoznalam duzo osób ale wiekszych znajomosci z tego nie ma jest to tylko znajomosc na silowni chociaz z jedną dziewczyna ktora sie zapoznalysmy chodzimy razem na silke kiedys nawet razem wybralysmy sie na zakupy

Gość Anittttttta
kup sobie psa bedziecie razem wychodzic na spacerki sama bym chciala miec ale mieszkamz rodzicami

Męska rzecz - Mówią że sam się znajdzie ;) Jakie masz hobby? chodzenie na siłownie, nie bardzo to widzę :/

Gość Anittttttta
ja to lubie polubilam bardzo nie dosc ze to jest zdrowe to ja jak tam jestem to mam czas na przemyslenie wielu spraw albo pogadam sobie z kims posmieje sie fajnie jest ja dbam o zdrowie bo nie chce wygladac staro jak bede miec 30 40 lat

Mieszkanko już dawno posprzątane :)