Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omg.....

nieee :(

Polecane posty

Gość omg.....

Wystarczylo ze wczoraj poszedlem na impreze na kilka godzin i zdarzylem zdradzic moja dziewczyne.. ale chujowo z tym sie czuje.. Zaczelo sie od niewinnego tancu a skonczylo na pieszczotach.. kurwaaaa Teraz do mnie dopiero dochodzi co odpierdolilem.. Uszanowac dziewczyne i powiedziec jej o tym i zakonczyc zwiazek? :((

Gość prrrrrrrrrrr
tak! a najlepiej zostaw ja ale nie mow co zrobiles bo bedzie bardziej cierpiala

Gość treleulele
ze smutku, ogolnie :D

napewno jej tego nie mow bo jej serce peknie. a tego uniknij jesli ci na niej zalezy... choc osobiscie ja bym wolala wiedziec co sie stalo. nie koniecznie musisz konczyc zwiazek mozesz to przemilczec nic ci nukt nie jest w stanie pomoc co masz tak naprawde zrobic decyzja nalezy do ciebie. rob to co podpowiada ci serce ona wie najlepiej

napewno jej tego nie mow bo jej serce peknie. a tego uniknij jesli ci na niej zalezy... choc osobiscie ja bym wolala wiedziec co sie stalo. nie koniecznie musisz konczyc zwiazek mozesz to przemilczec nic ci nukt nie jest w stanie pomoc co masz tak naprawde zrobic decyzja nalezy do ciebie. rob to co podpowiada ci serce ona wie najlepiej

Gość omg.....
Kurwaa , ale jest glupi.. od poczatku wiedzialem ze to miasto to zly pomysl.. no ale tak dawno sie nie bawilem. Serce mi mowi zeby nic nie mowic i byc dalej w zwiazku.. tyle dla niej zrobilem , zalezy mi na niej strasznie , bardzo mnie kocha bo pokazuje to prawie codziennie.. a tu takie jaja.. ona sie zalamie jak ja zostawie znowu..

Gość monikaaaaaakldnbvjz ,
Nie bądź dzieckiem, musisz jej powiedzieć, tak masz szanse z może Ci wybaczy jeśli Cię kocha chociaż ja bym zdrady nie wybaczyła. Trzeba płacić za swoje błędy. Ja kończyłam w swoim życiu związki z facetami których naprawde kochałąm i szybciej udało mi się pozbierać po tym ktróry zakończenie zostało "omówione". W poprzednim domyślanie dlaczego on mnie zostawił mnie po prostu dobijało z dnia na dzień i nie pozwalało żyć przez długie miesiąće. i jeszce coś, jesteś chu***

Gość Miska owsianki na śniadanie
nie mów jeśli chcesz z nią nadal być i zależy Ci na niej...będzie Cię zżerać sumienie ale z drugiej strony może nie zrobisz tego drugi raz jeśli powiesz to dziewczyna odejdzie

Gość FSDFRTFG
Bezczelny gnojek, Jakbyś kochał swoją dziewczyne by do tego nie doszło, jesteś jednym z tych wszystkich skurwysynów. Mam ochote takim uciąć napleta. Odejdz z jej życia, najlepiej nie szukaj następnej jak tak dalej masz robić...

Bardzo trudna sytuacja, ale nawarzyłeś piwa, wiec je teraz wypij. Niestety za swoje zachowanie trzeba płacić. Mogłeś sie wcześniej zastanowić co robisz. Ja chciałabym wiedziec i na pewno już bym nie była z takim człowiekiem.

Gość Andrzej Tomasz Kliczko
Jesteś ciota bo nie poruchałeś, popieścić to sobie możesz królika

Gość monikaaaaaakldnbvjz ,
nie no zejdźcie wszyscy na ziemie!! jak to nie mmów?? a wy chciałybyście żeby wasz facet was zdradził i to przed wami ukrywał?? Bez przesady!! ile wy macie lat ??

Gość omg.....
Nic nie mowie .. zyje dalej :D zobaczymy jak to bedzie.

Gość omg.....
stary ja bylem pijany ..ruchales kiedys po pijanemu? zreszta ona przejela wszystko .. jeszcze smsy mi wysyla kurwa ..

Będziesz musiał jej to w końcu powiedzieć. Może nie dziś, ale przyjdzie taki moment w bardzo niedalekiej przyszłości. Jeśli tego nie zrobisz to znaczy, że nie jesteś wobec niej uczciwy podwójnie.

Gość hahaha buhahhhhaaa
jeszcze na tę dziewczynę zwala, debil :O i od kurew wyzywa :O ona jest wolna i może robić co chce, jedyną kurwą w tym towarzystwie jesteś ty

Gość chuuubbbaaa
a jak taka łatwa laske mozna nazwac inaczej? No kawał idiotki z niej dała sie łatwo złowic facetowi fuj!

Gość omg.....
hahaha nie wiem co zrobic kurwa.. nie bede nic mowil i zakoncze to dla swietego spokoju. Ja nigdzie nie napisalem ze to byla kurwa :)) To byla normalna dziewczyne raczej. Nie wiem co mnie skusilo..

Gość omg.....
tez was kocham :D