Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienooormalna

Uderzyłam męża w twarz!

Polecane posty

Gość niezmiernieszczesliwa
PATOLOGIA !!!!!!!!! powinni Wam dziecko odebrać ! Alkohol i przemoc przy 6 tyg dziecku :O

Święte krwoy nie wiecie co to patologia, każdy topik o problemach małżeńskich konczy sie tylko pomarańczami i "PATOLOGIĄ" :o Wy to macie takie cudowne poukładane życie, aż się rzygać chce. Nie wiem autorko czemuśgo przepraszała. A do tych powyżej co stwierdziły "żeby ci nastepnym razem nie oddał" to mają fajne zwiąki i doświadczenie życiowe skoro spoliczkowanie faceta daje mu odrazu powód do "oddania". Od zarania dziejów była to największa zniewaga faceta poprzez spoliczkowanie go, nawet rękawiczkami. ;)

(...) skoro spoliczkowanie faceta daje mu odrazu powód do "oddania". Od zarania dziejów była to największa zniewaga faceta poprzez spoliczkowanie go, nawet rękawiczkami. sama zes sobie odpowiedziala; przemoc to jest przemoc, a dlaczego zniweazony facet ma nie reagowac na takie zachowania swojej partnerki? Przemoc rodzi przemoc i dla mnie jest godna potepienia bez roznicy, czy stosuje ja mezczyzna czy kobieta

Gość Angelowa też zamierzasz
urządzać biby z wódką, gdy dziecko będzie mieć 6 tygodni?:o

Gość przykro mi Angelowa
ale dla mnie picie przy dziecku, nastepnie awantury i rekonczyny to JEST patologia :O Moze dla ciebie to "normalka", dla wiekszosci jest to mocno chora sytuacja.