Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentoska00

Mniej seksu w stałym związku

Polecane posty

Gość mentoska00

Witam, Jestesmy razem z moim M. 4 lata. Niedawno się zaręczyliśmy. Pierwsze 2,5 roku to była, oprocz milosci, wielka fasynacja erotyczna. Kochaliśmy się bardzo dużo i często. To był totalny odjazd. I mam do Was pytanie. Czy u Was, w waszym zwiazku z każdym rokiem jest coraz mniej seksu ? Nie ma juz tej jazdy na maksa, nieprzespanych nocy etc. Czy spokojny zwiazek po takiej wariacji seksualnej jest normalny ? Mimo, ze tego seksu juz nie ma tak duzo, tego ciaglego napięcia to zwiazek jest prawdziwy i satysfakcjonujacy ? Jest wiecej spokoju w zwiazku ? Czy po 4 latach zwiazku seks powoli powszednieje ? Prosze o opinie. A.

kopulujecie sie jak króliki więc nie dziw się ze seks wam powszednieje ;) rutyna i codzienny seks po kilka razy na dzien zabija w tym wszystkim całe piekno

Gość dfdfdffgsdas
i jeszcze nawet slubu nie mają a juz kroliki sobą znudzone haha, glupia szmata

Gość pan klepka
zawsze na poczatku ogien jest wiekszy i z czasem slabnie ale jezeli to prawdziwa milosc polaczona z namietnoscia to do konca nie zgasnie

Gość niestety będzie gorzej
u mnie po 5,5 roku fascynacja erotyczna opadła tak bardzo,ze uprawiamy sex 1 na 2 miechy:O i nawet nie wiem czy on mi się jeszcze podoba, w sensie czy mnie pociąga...prawda jest taka ze nie można jeść w kółko tego samego bo się w końcu nudzi...

Gość pan klepka
trzeba zmienic sposob jedzenia"P jezeli dwoje ludzi pociaga sie nawzajem to i po 10 latach maja na siebie ochote i to czesciej niz raz na miesiac

Gość dziewoojjsa
Mam nadzieję, że nie :) My po 3 latach nie mamy dość i dalej jest duża chemia:)