Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cure

Butelki.

Polecane posty

Gość cure

Jakiej firmy butelki wybrałyście dla swoich dzieci? U mnie na początku był avent, medela i dr browns. teraz uchowały się tylko te aventa, ale tylko 2, więc chcę dokupić. Kilka dni temu kupiłam fajną, tanią butelkę tommee tippee z dziurką w środku. Miała lipny smoczek, więc mama namówiła mnie, żebym zamiast aventa wzięła trochę tańsze z Lovi. I teraz poważnie zastanawiam się nad butelką z tej firmy, bo córce dużo lepiej się przez niego pije. :)

Ja mialam : avent dr brown nuck lovi Najlepiej się sprawdza butelka aventu ze smoczkiem Lovi. Butelki Lovi mają niewidoczną podziałkę i cieżko się do nich wodę nalewa. Aventy mają wyraźną. Ponadto avent to już caly system. Moja teraz pije z ustnika niekapka, ktory jej mocuje do butelki. Jak się już zainwestuje w Avent to potem ona "rośnie z dzieckiem". No ale smoczki Lovi są fajniejsze, mimo, ze się zasysają :) Z TT mialam dla K. Też byly fajne. Nuck sa takie sobie. Bez szału ale da się przeżyć, a najgorszy badziew to dr Brown. Tego nie idzie domyć! Musiałabym gotować za każdym razem jak użyje. Ktoś nie do końca pomyślał. No i składanie tej butelki, rurek, pierdółek jak dziecko ryczy z głodu, echhh

ja używam Tommee Tippee,mam dwie bez rurki i 2 z rurką w środku.wzięłam je bo pisze że antykolkowe i nieźle dałam się nabić w butelkę,bo pomimo specjalnych butelek kolki były ;) mały mial też Canpola,ale butelka miała bardzo miękki smoczek,jak zaciskał wargi to mleko nie leciało i się darł.

wiosenna a co do składania rurek do butelek zgadza się :D a jeszcze śmieszniej i tragiczniej było jak jedna część rurki się zgubiła...

Gość cure
dr browns to faktycznie szajs :D Ciężko się je zakręca, najmniej lubię tą butelkę. I mała nielubi końcówki niekapka z aventa. Muszę dokupić z innej firmy, Jakie polecacie niekapki?

Niekapki są super z TT miałam dla synka i uważam ze są lepsze niz avent, ale teraz dostaliśmy z aventa i Lolci się spodobało od razu wiec luzik :D A myślalam, ze też jej z tt kupie... Najbardziej mi sie w nich podoba to ze pasują na butelkę bo dzięki temu Loli sama sobie pija mleko wieczorkiem :D

ja tam z umyciem dr browna nie mam żadnych problemów. W zmywarce też się ładnie myją. Złożenie nie trwa dłużej niż 3 sekundy :P Generalnie używam ich od poczatku, jestem zadowolona i wierna tej marce :P